Opr Bedrijfskrediet Ervaringen

OPR-Bedrijfskrediet helpt bedrijven bij onvoorziene uitgaven

Onverwachtse kosten, zoals reparaties, kunnen een enorme druk leggen op bedrijven die hier niet op voorbereid zijn. Vaak hebben sommige bedrijven geen financiële middelen om deze uitgaven te dekken. Meestal is er een lening nodig om de kosten te betalen, en ook weer terugbetaald te worden op korte termijn. OPR-Bedrijfskrediet biedt deze leningen aan voor bedrijven die op zoek zijn naar snel geld.

OPR-Finance is de Nederlandse dochteronderneming van het Finse OPR-Vakuus Oy. Dit bedrijf werd in 2005 opgericht met het doel om bedrijven korte termijn financiële hulp te verlenen. In de afgelopen jaren hebben ze al meer dan 2.000 bedrijven in Scandinavië geholpen met hun diensten. De laatste jaren hebben ze hun bereik verder uitgebreid naar 5 andere Europese landen. Momenteel hebben ze kantoren in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam.

Het bedrijfskrediet bij OPR-Bedrijfskrediet

Ondernemers kunnen eenvoudig een lening aanvragen bij OPR-Bedrijfskrediet. Je vult het formulier in op de website en OPR-Bedrijfskrediet doet zijn best om je zo snel mogelijk te woord te staan. Aanvragen die voor 16:00 worden ingediend, worden hier vaak dezelfde dag nog op gereageerd. Minimaal €3.000 en maximaal €50.000 kan je lenen, met een looptijd van 1 maand tot maximaal 12 maanden. Met de Krediet Calculator zijn de kosten makkelijk in te zien.

Klantenservice en klachten

OPR-Bedrijfskrediet heeft uitgebreide informatie op de website staan en vragen kunnen gesteld worden bij de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00. Er is ook een e-mailadres en postadres vermeld op de website, maar als je e-mailt of post, duurt het iets langer voordat je krijgt. Bedrijven met klachten kunnen ook gebruik maken van de contactgegevens.

Lees reviews van andere ondernemers

Wil je weten of OPR-Bedrijfskrediet de juiste keuze is voor jouw bedrijf? Hier kun je de reviews lezen van andere bedrijven die een lening hebben afgesloten bij OPR-Bedrijfskrediet. Hoe goed is de klantenservice? Zijn er verborgen extra kosten? Is OPR-Bedrijfskrediet betrouwbaar? Schrijf jouw review en laat andere weten wat zij kunnen verwachten!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Opr Bedrijfskrediet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Opr Bedrijfskrediet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Opr Bedrijfskrediet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Opr Bedrijfskrediet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *