Revolut Ervaringen

Revolut: De ideale betaalpas voor iedereen die graag via het buitenland reist

Reizen over de hele wereld is nog nooit zo eenvoudig geweest. Of je nu naar Australië, Canada of Ierland gaat: met Revolut heb je een veilige, eenvoudige manier om door de hele wereld te reizen. Met hun prepaid-Mastercard betaalpas kun je in maar liefst 130 verschillende valuta betalen zonder extra kosten. Maar waarom is dit zo anders dan een gewone bankkaart? Is aanvragen van de pas ook echt zo makkelijk? En hoeveel kost het om de kaart aan te vragen en te gebruiken?

De voordelen van een Revolut betaalkaart

Met de Revolut kaart betaal je eenvoudig in het buitenland zonder dat je extra kosten betaalt. Omdat Revolut geen IBAN toont in Europa heb je ook niet het probleem van het vinden van je IBAN-nummer. Daarnaast brengt de app je op de hoogte van al je transacties en stuurt je meldingen van iedere betaling. Daarbovenop krijg je nu ook een gratis overschrijving naar 30 landen, waaronder de VS. Je kunt ook gemakkelijk terugbetaald worden met de app, zelfs als je met verschillende valuta’s betaalt. Verder is er het handige splittingssysteem wat ervoor zorgt dat je wanneer je met een groot gezelschap bent, gemakkelijk je rekening kan verdelen.

Hoe de Revolut betaalkaart aanvragen?

Met de Revolut kaart kun je gemakkelijk overal betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd. Maar hoe makkelijk is het aanvragen van de kaart? Je kunt je Revolut Card aanvragen via hun website. Als je het formulier hebt ingevuld (wat in slechts een paar minuten kan gebeuren) stuurt Revolut je de kaart meteen toe. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met hun klantenservice voor als je met een vraag of probleem zit. Mocht je de kaart per ongeluk kwijtraken en willen bevriezen, dan kun je dit makkelijk doen via de Revolut app.

Reviews van andere reizigers

Als je nog steeds twijfels hebt over de Revolut betaalkaart, is het misschien handig om de ervaringen te lezen van andere reizigers. Wat vinden zij van deze diensten van Revolut? Wat is hun ervaring met het aanvragen en gebruiken van de kaart? Wil je weten wat ze van de klantenservice van Revolut vinden? Lees de reviews en meningen van andere reizigers om een goed beeld te krijgen hoe de Revolut Mastercard precies in zijn werk gaat.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Revolut teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Revolut

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Revolut? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Revolut achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *