Veritas Mastercard Prepaidkaart Ervaringen

Wat is de Veritas Mastercard prepaidkaart?

De Veritas Mastercard prepaidkaart is een innovatieve oplossing die mensen in staat stelt om toegang te krijgen tot bankdiensten, ook als ze niet bij een normale bank terecht kunnen. Deze kaart werd in 2010 geïntroduceerd door Prepaid Financial Services in Londen en biedt eenvoud, efficiëntie, discretie, elegantie en economische mogelijkheden. Met iedere aangeschafte kaart wordt er 2 euro gedoneerd aan het welzijn van het kind.

Voor wie is de Veritas Card?

De Veritas kaart is voor iedereen, dit betekent dat je het niet nodig hebt om een loonstrookje te tonen of andere bewijzen van inkomen te overleggen. Van werkelozen, studenten, toeristen, iedereen die zoekt naar een oplossing waarmee hij toegang kan krijgen tot essentiële bankdiensten, tot miljardairs, allemaal kunnen genieten van de voordelen van de Veritas Card. Het moet wel opgemerkt worden dat de Veritas kaart NIET bij een Nederlandse rekeningkan worden gebruikt maar wel met een Franse of Engelse.

Wat kan Veritas Card voor je betekenen?

Met een Veritas Card kun je verschillende handelingen verrichten: je salaris opnemen, betalen voor aankopen, je salaris of inkomsten via de kaart ontvangen en bankoverschrijvingen verzenden en ontvangen. Er zijn drie varianten beschikbaar: de Basic, Classic en Vip kaart. De Basic kaart kost jaarlijks 29,90 euro terwijl je voor de Classic kaart 8 euro betaalt en die van de VIP 50.000 euro. Er zijn verschillende af- en bijschrijvingskosten en je kunt contactloos betalen. Daarnaast is je kaart beveiligd door MasterCard’s beveiligingssysteem: als het beweerd wordt dat de kaart is gestolen of dat er ongeautoriseerde transacties plaatsvinden dan wordt de kaart onmiddellijk geblokkeerd.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Veritas via het Franse nummer (+33) 0 92 04 04 04, beschikbaar van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 18:30, of via het Britse nummer (+44) 020 712 70 566 van 09:00-18:30 (let hierbij op dat het in het Verenigd Koninkrijk een uur eerder is). Mocht je een negatieve ervaring hebben gehad, dan kun je hier op deze site een klacht indienen. Ook is het mogelijk om een compliment te geven als je ervaring positief was! Wees niet verlegen, jouw mening telt!

Heb jij al gebruik gemaakt van de Veritas kaart?

Heb jij al gebruik gemaakt van de Veritas Mastercard prepaidkaart? Laat de bezoekers van Reviewspotters weten hoe jouw ervaring was! Wat vond je hiervan? Wat zijn de sterke punten van de kaart? Wat vond je van je Franse of Britse bankrekening? Zou je de kaart aanraden aan vrienden, en zo ja, welke variant gebruik jij? Deel jouw ervaring!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Veritas Mastercard Prepaidkaart teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Veritas Mastercard Prepaidkaart

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Veritas Mastercard Prepaidkaart? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Veritas Mastercard Prepaidkaart achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *