Viabuy Ervaringen

VIABUY Prepaid Mastercard

Met de komst van de VIABUY Prepaid Mastercard is er een nieuwe mogelijkheid ontstaan om alsnog gebruik te maken van de vele voordelen van een creditcard. Of je nu geen loonstrookje kunt overhandigen of bij het BKR geregistreerd staat, het maakt niet uit. Iedereen kan een prepaid creditkaart aanvragen.

Deze kaart werkt volgens het prepaid principe, je moet vooraf een bedrag op de kaart zetten en daarmee kun je dan betalen. Zo heb je dus wel alle voordelen van een creditkaart, maar zonder dat je kader krijgt. In het buitenland zijn deze kaarten ook een uitkomst, omdat je er niet alleen in winkels mee kunt betalen, maar ook autohuren en hotels boeken.

Geen overdracht van persoonlijke gegevens

Het grote voordeel voor mensen die niet geregistreerd staan is dat je geen overdracht van persoonlijke gegevens hoeft te maken. Omdat de kaart niet gekoppeld is aan de bankrekening of aan een reguliere creditcard, is het risico op misbruik van je gegevens minimaal.

Daarnaast is deze kaart ook handig als je minderjarige kinderen hebt, die bijvoorbeeld op reis gaan. Ouders kunnen voor hun kind een kaart aanvragen, die dan gekoppeld is aan hun eigen hoofdkaart. Op die manier kunnen ze hun budget controleren en hebben ze toch de zekerheid dat ze alleen dat bedrag kunnen besteden wat daarop staat.

Kosten

De eenmalige uitgavetoeslag van de kaart is € 69,90 en jaarlijks komt er € 19,90 bij. Daarnaast verschillen de kosten die je betaalt voor bijvoorbeeld opladen of overschrijvingen. Op de website van VIABUY is hier meer informatie over te vinden, zodat je precies kunt zien wat je betaalt.

Let op: de prepaid creditkaart geeft je geen aankoopverzekering, zoals bij een reguliere creditcard wel het geval is. Als je aankopen verloren gaan of beschadigd raken, ben je daarvoor dus zelf aansprakelijk.

Wil je weten hoe de VIABUY Prepaid Mastercard beoordeeld wordt door andere gebruikers? Kijk dan eens op Reviewspotter. Hier laat iedereen zijn of haar ervaringen achter. Daar kun je lezen wat de service en de kosten zijn in vergelijking met andere prepaid kaarten. Misschien ben je van plan voor de vakantie een prepaid creditcard aan te vragen, lees dan alle reviews goed door!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Viabuy teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Viabuy

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Viabuy? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Viabuy achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *