Visa World Card Business Ervaringen

Visa World Card Business door ICS

ICS (International Card Services) biedt toegang tot de Visa World Card Business, een zakelijke creditcard die het mogelijk maakt om privé- en zakelijke uitgaven gescheiden te houden. Lees hier wat andere klanten van ICS ervan vinden en welke voordelen er zijn verbonden aan het gebruik van Visa World Card Business.

Klantenservice en Voordelen

De klantenservice van ICS biedt een uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid, waardoor klanten hun vragen, opmerkingen en problemen gemakkelijk kunnen laten beantwoorden. Als je vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer +31 20 6 600 666. Volgens klanten wordt de service van ICS beoordeeld met een 7,8.

Het gebruik van een Visa World Card Business brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kan je wereldwijd betalen, hotelsrekeningen, vluchten of online advertenties voor je bedrijf in betalen. Verder kunnen klanten hun voorkeuren voor de creditcard opgeven, zodat deze aansluiten op de organisatie waar je werkzaam bent. Ook is het mogelijk om het moment van betaling te bepalen, plus heb je altijd inzicht in je rekening en transacties. Inzicht in de bedrijfsbestedingen die er met de kaart zijn gemaakt is ook een voordeel. Er bestaat een verzekeringstermijn van 180 dagen op bijna elke aankoop met de creditcard. Daarnaast is de kaart extra veilig met een fraudepreventieservice van 24 uur en zeven dagen in de week.

Klantervaringen bij ICS

Ben je al klant bij ICS? We zijn erg benieuwd naar je ervaringen met de Visa World Card Business. Hoe heb je de kaart gevonden? Ben je tevreden over de klantenservice? En wat is je mening over het gebruik en de administratieve afwikkeling? Zou je andere mensen aanbevelen om ook een Visa World Card Business te bestellen? Jouw mening is belangrijk voor andere mensen die een weloverwogen keuze willen maken.

De Visa World Card Business van ICS is een zeer gunstig product waarmee je zakelijke en privé-uitgaven gescheiden kunt houden. Dankzij de vele voordelen die de kaart biedt, zoals wereldwijd betaalgemak, een lange verzekeringstermijn en een uitstekende klantenservice, is de Visa World Card Business de ideale creditcard voor zakelijke uitgaven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Visa World Card Business teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Visa World Card Business

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Visa World Card Business? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Visa World Card Business achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *