Visa World Card Ervaringen

Visa World Card voor aankopen in buitenlandse webshops

Het doen van aankopen in buitenlandse webshops is tegenwoordig niet ongewoon en kan met het gebruik van online betalingsmiddelen zoals Visa World Card eenvoudig en veilig worden uitgevoerd. Voordelen van deze creditcard zijn onder andere dat je altijd inzicht hebt in al je uitgaven, je overal ter wereld kunt betalen en ook een verzekering omvat bij bepaalde aankopen. Maar wat is er precies van de Visa World Card te verwachten?

Over Visa World Card

De Visa World Card is afkomstig van International Card Services (ICS) en wordt door hen aangeprezen als ‘het ideale betaalmiddel’ voor het aanschaffen van producten in binnen- en buitenland. Het gebruik van de kaart biedt tal van voordelen. Zo zul je altijd inzicht hebben in al je uitgaven via een speciale app, kun je contactloos betalen en is kleding of accessoires, die je aanmeld bij de Visa World Card, automatisch verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

Verder bieden ze een Aanvullende Reisverzekering bij het boeken van tickets of een vakantie, is er bestedingslimiet van €2.500 tot €10.000 en bieden ze een aflevergarantie en 27/7 fraudemonitoring. Naast de standaard Visa World Card is er ook nog de Gold en Platinum optie te verkrijgen.

Diensten van Visa World Card

Het bestellen van een Visa World Card kan eenvoudig worden gedaan via hun website. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, word de kaart naar je huisadres verzonden. Je moet er binnen drie maanden éénmaal mee betaald hebben. Soms zijn er leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld een jaar gratis en €50 shoptegoed op het moment dat je de kaart bestelt.

Daarnaast bieden ze ook een uitstekende klantenservice aan mocht je assistentie nodig hebben. Speciaal voor de Gold en Platinum creditcards is er een helpdesk beschikbaar.

Klachten, Complimenten en Tips voor Visa World Card

Wil je weten wat andere mensen van Visa World Card vinden? Lees dan reviews van lieden die al eens met een Visa World Card hebben betaald. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen geven je een goed beeld van wat je van deze creditcard kan verwachten.

Heb jij zelf ervaring met Visa World Card? Laat dan hieronder je review achter. Wil je weten of de kaart écht zo makkelijk en veilig is? Is je aankoop inderdaad verzekerd of kreeg je je geld niet terug? Wat vond je van de klantenservice van Visa World Card? Laat ons weten wat je ervaringen, meningen en tips zijn!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Visa World Card teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Visa World Card

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Visa World Card? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Visa World Card achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *