88mobile Ervaringen

88Mobile ervaringen: alles wat je moet weten!

Ben je op zoek naar ervaringen met 88Mobile? Dan ben je hier op de juiste plek. 88Mobile is een goedkope mobiele provider die zich richt op het bellen door buitenlanders in Nederland, maar ook op het bellen in het buitenland. 88Mobile is al 5 jaar een populaire aanbieder.

Wat is 88Mobile?

88Mobile richt zich met name op de Chinese bevolking in Nederland en is vernoemd naar het geluksgetal 8. Dit getal, samengevoegd met ‘mobile’ wordt voor deze doelgroep geassocieerd met voordelig bellen. 88Mobile gebruikt het T-Mobile netwerk voor bereik in Nederland, en gebruikt ElephantTalk voor het internationale bellen. Hiermee kunnen ze de goedkoopste internationale tarieven aanbieden, elke tweede en derde minuut van een telefoongesprek zijn namelijk gratis. Ook het tweede en derde verstuurde sms’je is gratis, zolang het op dezelfde dag verstuurd wordt.

Diensten 88Mobile

88Mobile biedt zowel SIM-only abonnementen als prepaid simkaarten aan. 88Mobile heeft tevens een unieke Callback functie die je roaming kosten kan helpen voorkomen. 88Mobile richt zich voornamelijk op de Chinese gemeenschap in Nederland en verstrekt daarom telefonische klantenservice in zowel het Kantonees als het Mandarijn. Daarnaast kan je bij 88Mobile ook je eigen nummer meenemen en een abonnement maandelijks opzeggen.

Klachten 88Mobile

Hoewel 88Mobile als goedkoopste sim-only aanbieder van Nederland adverteert, krijgt het bedrijf ook kritiek. Zo zou de aansluitkosten erg hoog zijn, namelijk €25. 88Mobiel reageert hiermee dat deze kosten als kredietgarantie worden gezien, omdat je maandelijks opzegbaar bent. 88Mobile is daarnaast erg actief in het behandelen van klachten, op online forums en via de klantenservice. Mocht je zelf een klacht hebben, raden we je aan eerst de Veelgestelde vragen te bekijken, en bij vragen of problemen contact op te nemen via de website of de telefoon.

Eerste ervaringen met 88Mobile?

Wil je eerste ervaringen met 88Mobile lezen voordat je een abonnement aanschaft? Kijk dan eerst op Reviewspotter, de website waar je zelf een ervaring kunt delen met 88Mobile. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de provider!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 88mobile teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 88mobile

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 88mobile? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 88mobile achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *