Ben Ervaringen

Ben: De eigenaardige eend in de bijt!

Youp van ’t Hek noemde het beleid van T-Mobile “Terreur!”. En nu komt de noemer Ben met een totaal andere stijl aan; Goedkope aanbiedingen, met een Simkaart maar zonder telefoon, en met een uniek imago. Maar wat is Ben precies?

Wat is Ben?

Je herinnert je misschien nog wel die rare reclame met die stem die dingen riep zoals “Ik ben verliefd op je oren, mijn naam is Ben en ik hou van mensen?”. Deze aanbieder van al je telefoondiensten richtte zich vanaf 2002 onder T-Mobile. In 2003 veranderde de naam Ben helaas in T-Mobile, maar in 2008 kwam Ben alsnog terug.

Diensten die Ben biedt

Sim Only abonnementen staan bij Ben voorop. Je kunt per maand of per 24 maanden opzeggen en je hebt extra lage tarieven. Daarnaast biedt Ben ook telefoonabonnementen met mobiele toestellen van verschillende merken aan. Ze hebben bijvoorbeeld Apple iPhones, Samsungs, LG’s en Huawei’s. Iedereen die bij Ben een abonnement afsluit, maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile, met 3G of 4G. Verder voorziet Ben haar klanten van een gratisnummerbehoud, en kun je online of in de Ben App duidelijke overzichten vinden van een verbruik.

Klachten bij Ben?

Heb je klachten over Ben? Dan kun je die opgeven via de website of telefonisch. Verder hebben ze ook een speciale pagina aangemaakt voor storingen en onderhoudswerkzaamheden. De telefonische klantenservice is geopend op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 en online vind je een uitgebreide FAQ om snel geholpen te worden. Iedereen die een klacht heeft, wordt zeer vriendelijk te woord gestaan door Ben.

Beoordelingen bij Ben?

Kun jij als fan van Ben je mening laten horen over deze vreemde eend in de bijt? Geef dan je reviews, recensies en beoordelingen over Ben hieronder! Wil je meer achtergrondinformatie over Ben? Lees dan vooral even verder.

Zoals hierboven beschreven, verscheen Ben in 1998 als onderdeel van een samenwerkingsverband tussen Belgacom en Tele Danmark. Ben had vijf gsm licenties en introduceerde zichzelf als provider van een groot mobiel netwerk. In februari 1999 kwam Ben naar Nederland met een opvallende televisiecampagne. Met dit Wireless Application Protocol, kregen Ben-abonnees een methode om internetdiensten via mobiele telefoons te gebruiken. Vanaf oktober 1999 konden ze WAP gebruiken.

Als je van plan bent een abonnement of mobiel te kopen via ben.nl, bekijk dan eerst de ervaringen van hun klanten. Denk goed na voordat je overstapt!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ben teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ben

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ben? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ben achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *