bliep Ervaringen

bliep

Soms is het handig om geen opzegtermijn in acht te nemen en gewoon een prepaid kaart te gebruiken. Bij *bliep is dit mogelijk en kun je makkelijk en efficiënt je kosten bijhouden. Wat anderen ervan vinden en hoe deze dienstverlener het aanbiedt, lees je hier.

Over *bliep

*bliep is een prepaid mobiele aanbieder die in mei 2012 is begonnen. Deze leverancier was met name bedoeld voor jongeren en maakte gebruik van het T-Mobile-netwerk. In april 2015 is *bliep overgestapt naar Tele2 en zijn ze tegelijkertijd gestopt met onbeperkt internetgebruik. In juli 2015 is de dienstverlener failliet gegaan, maar hebben ze een doorstart gemaakt dankzij United Telecom, een dochteronderneming van Artilium PLC. Ze bieden de nieuwste technologie op het gebied van telecommunicatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aarschot, met vestigingen in Lommel en Eupen in België.

Diensten

Bij *bliep heb je de optie om alleen een simkaart te bestellen of een gereviseerde Apple iPhone in combinatie met een simkaart. Als je een simkaart hebt gekocht, installeer je de *bliep-app op je telefoon. In de app kun je kiezen hoeveel je wilt betalen voor internet per dag. Als je voor €0,- kiest, mag je wel gebeld worden, maar heb je geen toegang tot internet. Voor €0,25 krijg je 10 MB data en voor €0,50 krijg je 67 MB data. Let op: als je vandaag €0,50 kiest, blijft dit zo totdat je het zelf weer verandert. Je moet minimaal een dag wachten voordat je weer naar beneden kunt gaan. Bellen en sms’en kost altijd 5 cent per minuut of bericht. In de app kun je ook data bijkopen voor €0,25 per 10MB. Dit kan eenmalig of automatisch met iDEAL. Je kunt ook een *bliep- of Tele2-opwaardeerbon in de winkel kopen.

Overige opties

  • *bliep biedt de mogelijkheid om je resttegoed te delen met een vriend.
  • Je kunt ook in het buitenland gebruikmaken van *bliep. Via sms kun je verschillende bundels aanschaffen en tegen betaalbare tarieven bellen en sms’en.
  • Je kunt je oude telefoonnummer behouden en de overstap wordt door *bliep geregeld.
  • Op de *bliepshop, in samenwerking met mobieltekoop.nl, kun je een keuze maken uit een aantal tweedehands iPhones in combinatie met de simkaart.

Klachten

*bliep heeft geen specifieke klachtenregeling en er wordt ook niet naar verwezen op hun website. Je vindt wel een postadres op de ‘Contact’ pagina. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar hulp@bliep.nl of je kunt je vraag via Twitter stellen.

Hoe beoordelen klanten van *bliep de diensten van de provider?

Wil je weten wat klanten van *bliep vinden? Zijn ze tevreden? Is het goedkoop? Hoe is het bereik en de service? Lees de reviews op Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen bliep teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met bliep

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over bliep? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over bliep achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *