Bluehost Ervaringen

Bluehost

Ben je op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in het verstrekken van oplossingen op het gebied van webhosting? Dan stelt Bluehost zichzelf als dé juiste partner voor. Maar wat is er eigenlijk van deze organisatie te verwachten? Hebben anderen goede ervaringen? Lees via Reviewspotter wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Om een goed beeld te krijgen, is het altijd aan te raden klantervaringen te bekijken. Wat is Bluehost?

Bluehost is een bedrijf met oplossingen op het gebied van webhosting. Ze ondersteunen websites in meerdere landen over de hele wereld, en elke dag komen er nog duizenden nieuwe websites bij. Hun missie is ervoor zorgen dat iedereen het web volop kan benutten. Ze bieden ook uitgebreide tools aan, die zowel geschikt zijn voor starters als professionals. Op hun website vind je tevens informatie over de volgende producten/diensten: gedeelde hosting, WordPress hosting, VPS hosting, Dedicated hosting, Reseller hosting en Hosting features. Ook zijn er nog diensten op het gebied van WordPress, marketing services, een WordPress gids, professionele e-mail, bluetopia, blueprint en blue sky. Let op dat deze producten/diensten in het Engels staan beschreven.

Geschiedenis

Bluehost is in 2003 opgericht en gevestigd in Orem, Utah. De grondleggers en huidig eigenaren zijn Matt Heaton en Danny Ashworth. Zij streven er voortdurend naar om nieuwe manieren te ontwikkelen om de missie van het bedrijf waar te maken. Er staat een grote groep mensen klaar om de klanten te helpen, omdat Bluehost streeft naar het beste webhostingbedrijf te zijn. Klanten kunnen ondersteuning krijgen door te chatten of een ticket in te sturen.

Algemene voorwaarden

Op de website van Bluehost kun je ook algemene voorwaarden vinden. Let goed op dat deze in het Engels staan beschreven. Alle klanten dienen zich aan deze algemene voorwaarden te houden. Hierin worden onderwerpen behandeld als aanvaardbaar gebruikersbeleid, overeenkomst voor domeinregistratie, anti-spam beleid, privacy beleid, domeinnaam geschillenbeleid, beleid inzake auteursrechtclaims, Microsoft office-voorwaarden, eigendomsgeschil, wijzigingsbeleid, professionele dienstenovereenkomsten, algemene voorwaarden voor partners, spam en het melden van misbruik.

Privacy

Privacy is van groot belang voor Bluehost. Ze geven aan transparant te zijn over wat er gebeurd met data van klanten en website bezoekers. Dit omvat de volgende data: naam, e-mailadres, fysiek adres, bedrijfsnaam, telefoonnummer en geografie. Mocht je als klant een vraag hebben over privacy, dan kun je e-mailen naar privacy@endurance.com.

Wat zijn de klantervaringen bij Bluehost?

Ben jij al klant bij Bluehost? Wat vind jij van de producten en diensten die dit bedrijf aanbiedt? Functioneert je webhosting naar behoren? Ben je van plan om vaker zaken te doen met Bluehost? Als anderen je vragen wat jouw mening hierover is, wat is dan jouw antwoord? Reviewspotter is een platform dat zich onderscheid door het verstrekken van onafhankelijke beoordelingen. Jij kunt hier een bijdrage aan leveren door je ervaringen met dit bedrijf met ons te delen. Hierdoor blijven we het beste platform voor onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Bluehost teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Bluehost

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Bluehost? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Bluehost achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *