Budget Alles-in-1 | Budget Thuis Ervaringen

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis – Ervaringen en reviews

Heb je weleens gehoord van Budget Alles-in-1 – Budget Thuis? Deze organisatie biedt goedkope diensten aan op het gebied van energie, internet, tv en bellen via het KPN-netwerk. Hier lees je meer over deze organisatie, de reclamevideo’s en de ervaringen van klanten. Je kunt hier reviews vinden op Reviewspotter.

Wat is Budget Alles-in-1 – Budget Thuis?

Budget Alles-in-1 – Budget Thuis is een bedrijf dat Budget Energie en Budget Alles-in-1 pakketten aanbiedt. Naast alles-in-1 kunnen klanten ook losse energie, internet, tv en bellen afsluiten. Het bedrijf richt zich op de nuchtere Hollander die niet gelooft in alleen opgeblazen verhalen en veel waarde voor hun geld wil. Ze beweren dat ze zo zijn ingericht dat hun kosten laag blijven, en dat klanten daardoor een lage prijs betalen voor energie en telecom. Daarnaast ontvang je een combikorting van € 5,- per maand als je kiest voor Budget Energie in combinatie met Alles-in-1.

Klantenservice

Budget Alles-in-1 streeft ernaar om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op de klantenservicepagina kun je antwoorden vinden op vragen over meterstanden, termijnbedrag, verbruik, tv-pakket, WiFi-verbinding of hulp bij installatie. Ook kun je veel zelf regelen via ‘MijnBudget’, waar je je eigen account kunt aanmaken. Je hebt de optie Budget Energie met al je telecom- en energiezaken in één overzicht, inclusief het doorgeven van meterstanden, aanpassen van het termijnbedrag of het doorgeven van een verhuizing. De andere optie is MijnBudget, gericht op Budget Alles-in-1, waar je inzicht krijgt in je verbruik en kosten, en waar je bijvoorbeeld een tv-pakket kunt aan- en uitzetten.

Klachten

Als je een klacht hebt, kun je deze kenbaar maken via het klachtenformulier. Er wordt aangegeven dat er in eerste instantie geprobeerd wordt om de klacht direct op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je binnen vijf werkdagen per post een bevestiging. Vervolgens wordt er gestreefd naar een definitieve reactie op de klacht binnen 15 werkdagen, conform de richtlijnen van de ACM.

Ervaringen van klanten?

Ben je al klant bij Budget Alles-in-1 – Budget Thuis? Wat zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Heb je een alles-in-1 pakket bij deze organisatie of gaat het alleen om energie? Moet je veel onthouden? Werkt alles naar behoren? Ben je tevreden over de dienstverlening? Zou je anderen aanraden om hun energiezaken hier te regelen? Heb je weleens te maken gehad met een storing? Moest je daar een melding van maken? Hoe werd die storing toen opgelost? Zou je je mening willen delen op Reviewspotter? Jouw feedback helpt andere mensen verder.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Budget Alles-in-1 | Budget Thuis teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Budget Alles-in-1 | Budget Thuis? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Budget Alles-in-1 | Budget Thuis achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *