Canal Digitaal Ervaringen

Canal Digitaal

Heeft u twijfels over welke aanbieder uw tv- en internetverbinding toevertrouwt? Of ben je benieuwd wat anderen vinden van Canal Digitaal? Bekijk dan hier de ervaringen van consumenten die hun Canal Digitaal servicetussenkomst hebben beoordeeld door Reviewspotter!

Over Canal Digitaal

Canal Digitaal werd door Canal+ overgenomen en is het enige digitale televisiebedrijf dat satellietverbindingen via iemands televisie aanbiedt. Afhankelijk van de kabel- of telefoonaansluiting, komt het aanbod van tv- en radiozenders door Canal Digitaal overal in Nederland beschikbaar. Met het momenteel meer dan 1 miljoen klanten is Canal Digitaal het meest populaire bedrijf in Nederland. Zij bieden de consument een goede beeldkwaliteit, tal van verschillende zenders, voordelige abonnementen en er zijn in september 2012 meer dan 300 zenders beschikbaar, waarvan er 50 in HD zijn. Daarnaast heeft Canal Digitaal aanbiedingen voor de zakelijke markt met speciale abonnementen en aangepaste zenderpakketten, waaronder Center Parcs en Roompot Vakanties.

Diensten

Canal Digitaal biedt een reeks digitale tv-pakketten aan, variërend van basisHD, familieHD of entertainment HD. Hoe groter het pakket, hoe meer HD-zenders er te ontvangen zijn. Als extra optie kan je film1, sport 1, het opnemen en pauzeren van live tv, of het Alles-in-1-pakket kiezen, dat naast internet, telefoon en tv, extra diensten bevat zoals online film kijken.

Klachten

Voor Canal Digitaal activeren, een storing melden of andere servicevragen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Je kan hiervoor de website van Canal Digitaal bezoeken en hier staat rechtsboven het kopje ‘Klantenservice’. Daarnaast kan je je vraag stellen tussen de veelgestelde vragen, waar je misschien al het antwoord kan vinden zonder te hoeven bellen of mailen. Als dat niet lukt, dan is er het 0900-nummer wat te bellen is van maandag tot zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur. Er staat ook het postadres en het emailadres vermeld.

Deel jouw mening over Canal Digitaal

Heeft u ervaringen met Canal Digitaal (heractiveren, opzeggen, storing of blij met het internet)? Laat hieronder weten wat uw ervaringen hiermee zijn. Lees ook onafhankelijke ervaringen van andere consumenten op Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Canal Digitaal teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Canal Digitaal

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Canal Digitaal? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Canal Digitaal achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *