Castle Telecom Ervaringen

Castle Telecom

Castle.nl is al twaalf jaar een betrouwbare speler in de wereld van online en offline verkoop. Wat Castle.nl onderscheidt van andere Nederlandse webwinkels voor smartphones is dat ze niet alleen een goede en overzichtelijke webshop hebben, maar ook een fysieke winkel in Deventer. In hun showroom kunnen klanten terecht voor advies en het uitzoeken van een nieuw toestel, abonnement of computer. Castle.nl combineert online en offline verkoop en streeft ernaar de beste service te bieden tegen de laagste prijs.

Het assortiment van Castle.nl bestaat voornamelijk uit smartphones, internet, sim-only abonnementen en prepaid-abonnementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze bieden producten tegen de laagste prijs, zowel online als in de fysieke winkel. Bij Castle.nl kun je terecht voor abonnementen met telefoon, abonnementen met cadeau, sim-only, losse telefoons, internet, computers en andere elektronica.

Castle.nl belooft een snelle reactie op vragen of problemen, een groot deel van het assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is, jarenlange ervaring, en een betrouwbaar lidmaatschap van Thuiswinkel.org. Ze bieden ook 24-uurs levering, behoud van je telefoonnummer, onafhankelijk advies, veilig betalen via iDeal en SSL-beveiliging.

Wat vinden klanten van Castle.nl? Castle.nl heeft hoge beoordelingen op bekende klanttevredenheidssites zoals Kieskeurig en Trustpilot, met een score van 9,1 bij Kieskeurig en 8,8 bij Trustpilot. Dit toont aan dat Castle.nl zijn klanten goed bedient.

Castle.nl is Thuiswinkel.org gecertificeerd, wat betekent dat ze als betrouwbaar worden beschouwd. Klanten kunnen er zeker van zijn dat hun bestellingen en betalingen in goede handen zijn.

Als klanten vragen of klachten hebben over telefoons, internet, sim-only abonnementen, prepaid-abonnementen of andere elektronica, kunnen ze contact opnemen via de contactpagina van Castle.nl. Klanten kunnen ook een ticket aanmaken, waarbij automatisch contact met hen wordt opgenomen. Castle.nl streeft ernaar om binnen één werkdag te reageren.

Wat is jouw mening over Castle.nl? Heb je zelf ervaring gehad met de diensten en service van Castle.nl? Heb je er je telefoon, computer of iets anders gevonden? Deel je ervaring hier, zodat anderen weten wat jij van Castle.nl vond. Op deze manier help je anderen bij het maken van de juiste keuze.

Wil je een internet-, mobiel- of gsm-abonnement bij Castle.nl? Lees de ervaringen van klanten die je zijn voorgegaan, zodat je precies weet waar je aan begint!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Castle Telecom teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Castle Telecom

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Castle Telecom? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Castle Telecom achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *