ChatSim Ervaringen

ChatSim Kijk hier wat anderen ervan vinden

Ga je vaak op reis en wil je tijdens deze avonturen graag verbonden blijven met thuis? Dan weet je als geen ander hoeveel instabiele roamingkosten je hiermee gemoeid zijn. Gelukkig is er een oplossing: ChatSim. Voor slechts 12 euro per jaar is de aanschaf van een SIM-kaart van ChatSim een uitkomst. Met deze kaart kun je onbeperkt berichten sturen via WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, LINE, Telegram en andere berichten apps. Er zijn talloze reizigers geweest die dit al eerder hebben gedaan. Daarom kun je op Reviewspotter hun ervaringen lezen. Aan jou de taak om te bepalen of het aanschaffen van een ChatSim-kaart iets voor je is.

Wat is ChatSim?

ChatSim is bedoeld voor reizigers die graag familie en vrienden thuis op de hoogte willen houden. Met de SIM-kaart betaal je een jaarlijks bedrag van €12 en kun je gebruik maken van de berichten apps. Dit is dankzij het all-in-one-design waarmee de kaart in elke smartphone geplaatst kan worden, aangezien het een reguliere, micro én nano SIM-kaart in één vorm is. Er komt nog meer bij kijken. Wanneer je bijvoorbeeld ook foto’s en video’s wilt delen, dan kun je extra geld opladen. Hiervoor geldt een maximum bedrag van 60 euro per jaar.

Klachten en vragen

Mocht je na de aankoop vragen hebben met betrekking tot jouw SIM-kaart, dan kun je terecht op de website van Chatsim. Hier kun je kijken in de FAQ voor algemene informatie en vragen. Mocht je hier geen antwoord kunnen vinden, dan kun je eenvoudig het contactformulier invullen met je klacht of vraag. Je krijgt hier zo spoedig mogelijk antwoord op.

Ontstaan van ChatSim

Uit de droom van Manuel Zanella is de optie ontstaan om wereldwijd te kunnen chatten met behulp van een SIM-kaart. In 2003, toen hij op huwelijksreis was in Kenia, zag hij het grote geld dat er verspild werd aan telefoontjes. Met ChatSim kun je tegen een geringe, jaarlijkse prijs wereldwijd in verbinding staan. Het bedrijf is actief in meer dan 150 landen, waardoor de verbinding nooit stuk loopt. Ook krijg je een 3G of 4G netwerk, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van alle berichten apps.

Hiermee is het mogelijk voor iedereen om te communiceren met familie en vrienden, zonder dat dit al te veel kost. Bekijk dus zeker de reviews op Reviewspotter en beslis vervolgens of ChatSim ook voor jou de juiste keuze is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ChatSim teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ChatSim

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ChatSim? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ChatSim achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *