Cinetree Ervaringen

Cinetree?

Bent je ook zo’n filmgek? Dromend over bijzondere filmhuis documentaires of dol op klassieke films? Dan is Cinetree de perfecte online uitkomst voor jou. Maar, wat vinden consumenten er nou echt van? Is het een aanrader als je liever niet weg van huis wilt? Maar is het wel waard voor wat je betaalt? Werkt de website/app en hoe helpt de klantenservice? Lees hier onze review!

Cinetree is een geselecteerd platform dat je toegang biedt tot verschillende films en documentaires. Bijzondere verhalen geselcteerd door Cinetree’s ‘poortwachters’: de curators. Curators die samengesteld zijn uit BN’ers zoals Carice van Houten, Jeroen van Koningsbrugge, Anna Nooshin, Jelle Brandt Corstius en Olivia Lonsdale.

Om gebruik te maken van Cinetree moet je lid worden, je kunt ervoor kiezen om een maandabonnement of een ‘per film’ abonnement te nemen. Bij een maandabonnement worden er elke week twee films beschikbaar gesteld die elk een maand lang te kijken zijn. Het maandabonnement kost €5,99 per maand en het ‘per film’ abonnement kost €2,99.

Je kunt eerst 14 dagen gratis lid zijn, om te kijken of Cinetree wat voor je is. Cinetree accepteert betalingen met Credit Card en IDeal. Verder kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van nieuwe films. Wil je Cinetree als cadeau geven? Je kunt hem een jaar lang films cadeau doen voor €60 en een half jaar voor €35.

Heb je vragen over Cinetree? Je kunt eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina. Staat je vraag niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door mailen naar support@cinetree.nl of op social media. Ze zijn actief op Twitter, Facebook en Instagram.

Heb of ken je iemand met ervaring op Cinetree? Wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Of twijfel je nog of Cinetree wat voor jou is? Kijk wat er zoal te vinden is en neem een abonnement als je er klaar voor bent! Laat zelf ook een review achter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Cinetree teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Cinetree

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Cinetree? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Cinetree achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *