Combell Ervaringen

Combell

Als je op zoek bent naar webhosting voor je eigen bedrijfswebsite, is Combell een van de aanbieders die je kunt overwegen. Combell heeft de titel van beste webhoster in België al twee jaar op rij gewonnen. Benieuwd naar wat klanten van Combell vinden? Lees de reviews op Reviewspotter!

Over Combell

Combell bestaat sinds 1999 en is inmiddels een van de grootste spelers op het gebied van hostingdiensten. Ze noemen zichzelf “de meest betrouwbare one-stop partner voor het hosten van bijna elke IT-infrastructuur, website of applicatie”. Naast standaarddiensten bieden ze ook maatwerkoplossingen. Ze helpen niet alleen met hosting, maar bieden ook hardware, software, installatie, onderhoud en meer. Door voortdurend te investeren in veiligheid, kwaliteit en uptime, garanderen ze een goed werkende IT-infrastructuur. Ze hebben moderne datacenters met 9.500 beveiligde servers, transparante prijzen en 24/7 ondersteuning in de eigen taal van hun klanten.

Diensten

Combell biedt een breed scala aan diensten, waaronder domeinnamen, e-mail, tools, hosting, servers en reseller-opties. Bij elke domeinnaam krijg je extra’s, zoals een 1GB mailbox, subdomeinen, controle over DNS-instellingen, e-mailaliassen, enzovoort. Voor webhosting zijn er verschillende pakketten beschikbaar, zoals Essential, Professional of Expert.

Klachten

Combell hanteert indicatieve leveringstermijnen, tenzij anders overeengekomen. Klachten moeten binnen 8 werkdagen na levering van goederen of diensten schriftelijk worden gemeld. Klachten kunnen niet worden gebruikt als excuus om de betaling van een factuur uit te stellen of te vertragen.

Deel je ervaring

Wat is jouw mening over Combell? Deel je ervaringen met de producten en diensten van Combell. Heb je je webhosting bij Combell ondergebracht en ben je tevreden? Wat vind je van hun dienstverlening en producten? Laat anderen leren van jouw ervaringen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Combell teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Combell

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Combell? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Combell achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *