DealDirect Ervaringen

DealDirect: Beperkte tijd, goede deals

DealDirect was een bedrijf dat zich richtte op het bieden van goede deals op het gebied van mobiele telefonie en energie. Helaas is DealDirect niet meer actief, maar het is nog steeds waardevol om te weten wat anderen over dit bedrijf hebben gezegd. Op Reviewspotter kun je de reviews lezen en ervaringen van anderen bekijken om een goed beeld te krijgen van de deals die DealDirect aanbood.

DealDirect werd in 2009 opgericht met als doel consumenten kostenvoordeel te bieden. Ze werkten samen met bekende merken zoals Essent, Energiedirect, Vodafone en HollandsNieuwe om de beste aanbiedingen te leveren. Wat DealDirect onderscheidde, was de beperkte tijd waarin je op een deal kon reageren. Deze aanbiedingen waren vaak maar een paar dagen geldig, dus snel reageren was essentieel.

DealDirect bood vaste lage tarieven aan voor zowel energie als mobiele telefonie. De unieke aanbiedingen waren echter alleen geldig voor nieuwe klanten van de genoemde diensten. Ze werkten ook samen met HollandsNieuwe om nog goedkopere deals voor prepaid- en sim-only-abonnementen aan te bieden.

Hoewel er positieve reacties over DealDirect te vinden zijn, zijn er ook negatieve ervaringen bekend. Klachten variëren van het niet ontvangen van bestelde mobiele telefoons tot problemen met de communicatie en bereikbaarheid van DealDirect. Klanten werden vaak doorverwezen naar de betreffende leveranciers en het contact met DealDirect zelf was moeilijk te bereiken. Het gebrek aan communicatie en voorraadproblemen met telefoons werden vaak genoemd. Ook op het gebied van energiecontracten varieerden de reacties van goed tot slecht, en soms bleef de beloofde bonus uit.

Als je geïnteresseerd bent in energie- of telefoniedeals, is het raadzaam om eerst reviews op Reviewspotter te lezen voordat je een beslissing neemt. Op die manier kun je ervaringen van anderen lezen en een weloverwogen keuze maken.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DealDirect teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DealDirect

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DealDirect? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DealDirect achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *