DELTA Mobiel Ervaringen

DELTA Mobiel: Beoordelingen en ervaringen

DELTA Mobiel is een bedrijf dat abonnementen voor mobiele telefonie aanbiedt, naast energie, televisie en internet. Op Reviewspotter kun je de beoordelingen van klanten lezen en ontdekken wat zij ervaren bij het gebruik van de diensten van dit telecombedrijf. Alle beoordelingen zijn voorzien van cijfers!

In het reclamefilmpje van DELTA Mobiel wordt beweerd dat het bellen “kraakhelder” is. Dit is uiteraard wat ze aanbieden, maar is het ook echt zo? DELTA heeft zijn oorsprong in Zeeland, maar in 2018 is het bedrijf ook buiten de provincie gaan groeien. DELTA biedt glasvezelverbindingen en energie aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Is er iets van de Zeeuwse herkomst terug te zien? Jazeker, DELTA sponsort Zeeuwse evenementen zoals de Kustmarathon, de DELTA Ride for the Roses en de DELTA Dikke Banden Races.

DELTA Mobiel biedt verschillende abonnementen aan, waaronder sim-only opties en abonnementen met een telefoon. Bij zowel de sim-only abonnementen als de abonnementen met een telefoon is het mogelijk om nummerbehoud te gebruiken. Daarnaast kun je kiezen uit 4, 10 of 30 GB extra data. Als je meerdere diensten combineert met DELTA, krijg je extra’s zoals dubbele data, onbeperkt bellen, extra snel internet thuis en kortingen.

Als je vragen hebt of problemen ondervindt, kun je contact opnemen met DELTA Mobiel via de website met MijnDELTA. Hier kun je storingen melden of opzoeken, evenals gepland onderhoud en de status daarvan. Je kunt ook contact leggen via online chat, Facebook en Twitter. Daarnaast is er de mogelijkheid om DELTA telefonisch te bereiken op bepaalde tijden.

Ben je klant bij DELTA Mobiel? We horen graag alle ervaringen, beoordelingen en meningen die klanten hebben. Aarzel dus niet om je beoordeling achter te laten op Reviewspotter, deel je ervaringen met DELTA Mobiel met anderen en laat weten wat je vindt van de klantenservice, het gemak van bestellen, de voorwaarden en andere aspecten van het bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DELTA Mobiel teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DELTA Mobiel

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DELTA Mobiel? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DELTA Mobiel achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *