DELTA TV & Internet Ervaringen

DELTA TV & Internet

Wil je weten of klanten tevreden zijn over de telecom-diensten van DELTA TV & Internet? Lees hier alles over de opinies van hun gebruikers. Wil je zorgeloos je favoriete series en films kunnen kijken? Wil je zeker weten dat je internet altijd werkt? Reviews van de klanten op Reviewspotter helpen op meer zekerheid over de services van DELTA TV & Internet te verkrijgen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor je TV, internet en telefonie. Over DELTA TV & Internet DELTA is vooral gekend als de powerleverancier uit Zeeland waar veel aandacht en waarde aan groene energie wordt gehecht. Nu is DELTA TV & Internet de telecom-diensten aan het leveren die apart of als een bundel aangeboden worden. Hiermee verbinden zij de mensen met elkaar en de wereld.

Pakketten – TV & Internet:

Met dit pakket kan je genieten van meer dan 60 zenders, waaronder 27 in HD-kwaliteit; een gratis TV-module (CI+); meerdere schermen gebruiken om te tv te kijken en live TV op smartphone, tablet, laptop en PC, binnen Nederland.

– Alles-in-1 Instap:

Dit pakket heeft dezelfde extra’s als het TV & Internet pakket, plus een gratis WiFi-punt en je kan onderling gratis bellen.

– Alles-in-1 Premium:

Dit pakket bevat alle voordelen van het Instap-pakket, maar je kunt nu ook programma’s opnemen en programma gemist en begin gemist terugkijken met de DELTA TV-App.

– Alles-in-1 Super:

Het laatste pakket bevat hetzelfde als het Premium pakket, maar met meer dan 95 zenders en toegang tot het DELTA Pluspakket.

Diensten DELTA TV & Internet

De pakketten hebben allemaal hun eigen voordelen, maar er zijn tal van diensten die DELTA aanbiedt. Zo hebben zij het snelste internet van Zeeland, je krijgt gratis digitale TV-apparatuur en de installatie is vrij. TV-abonnementen zijn inclusief kabel, dus geen settopbox nodig. Verder wordt er gegarandeerd dat er de minste storingen zijn en heb je de mogelijkheid de zenderpakketten uit te breiden.

Klachten DELTA TV & Internet

Indien je een klacht hebt of vragen hebt kun je contact opnemen met DELTA. Op hun contactpagina vindt je alle informatie hiervoor, inclusief de veelgestelde vragen en extra informatie. Je kunt ook bellen op het nummer 0118-22 55 00 van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 21:00 of in het weekend van 09:00 tot 21:00. Of je kunt langsgaan op het adres Poelendaelesingel 10, 4335 JA Middelburg.

Jouw ervaringen met DELTA TV & Internet

Ben je gebruiker van de telecom-diensten van DELTA? Schrijf dan een recensie over je ervaringen. Hebben ze vaak storingen, worden deze storingen snel verholpen? Is de klantenservice makkelijk bereikbaar? Was het aansluiten van alle apparaten eenvoudig en snel? Jouw beoordeling geeft antwoord op deze vragen en helpt nieuwe klanten bij het maken van hun keuze.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DELTA TV & Internet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DELTA TV & Internet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DELTA TV & Internet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DELTA TV & Internet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *