Dynadot Ervaringen

Kan Dynadot je helpen met domeinnaamregistratie en webhosting?

Ben je op zoek naar een bedrijf om je domeinnaam vast te leggen en webhosting te krijgen? Dan is Dynadot een goed alternatief voor jou. Lees via Reviewspotter welke klantervaringen er bij Dynadot bekend zijn.

Wat is Dynadot?

Dynadot is een bedrijf dat zich focust op domeinnaam registratiefaciliteiten en webhostingdiensten. In 2002 opgericht door Todd Han, heeft Dynadot kantoren in San Mateo, Californië, Zhengzhou en Beijing in China, plus Toronto in Canada. Met als doelstelling om klanten te helpen bij het registreren van domeinnamen en het maken van websites, ligt de nadruk op een goede technologie en design. De aangeboden moderne apparatuur voor domein- en hostingsoftware is volgens het bedrijf stabiel, snel en gebruiksvriendelijk.

Vanaf een klein begin heeft Dynadot gestadig gegroeid en heeft men nu klanten uit 108 verschillende landen over de hele wereld.

Bedrijfsfilosofie

De bedrijfsfilosofie van Dynadot is om de klanten regitratie- en hostingservices aan te bieden die van wereldklasse zijn tegen een betaalbare prijs. Omdat een groot deel van de zaken geautomatiseerd is, kunnen de kosten laag worden gehouden. Dynadot streeft daarnaast naar een uitstekende klantenservice en gepast antwoord op alle vragen. Mocht er iets niet conform jouw wens zijn, dan kun je contact opnemen met de firma. Men zal er alles aan doen om de situatie op te lossen.

Financiële stabiliteit

Dynadot is een particulier bedrijf dat volledig vrij is van schulden. Door de sterke financiële basis blijft dit bedrijf bestaan in een tak waar bedrijven regelmatig verdwijnen. De bedrijfsleiders zijn van plan om Dynadot voor lange tijd te exploiteren en de onderneming te laten groeien. Bovendien is het hun doel om Dynadot niet te laten overgenomen worden of naar de beurs te gaan.

Persoonlijke klantenservice

Volgens Dynadot wordt er altijd individueel gereageerd op elke e-mail die door hen ontvangen wordt. Dit gebeurt door hoog opgeleide medewerkers in samenwerking met de software-ingenieurs. Zo wordt er steeds een gepast antwoord gegeven op je vraag.

Vier kantoren

Dynadot heeft op dit moment vier kantoren in bedrijf. Naast het hoofdkantoor in San Mateo, Californië, is er in 2011 ook een kantoor geopend in China (Peking). In de afgelopen jaren zijn er nog twee extra internationale vestigingen bijgekomen, namelijk in Zhengzhou en Toronto.

Contact opnemen

Volgens Dynadot kan je altijd contact opnemen als je vragen en/of opmerkingen hebt. Je kunt hiervoor gebruik maken van de chatfunctie op de website, een e-mail sturen of zelfs telefonisch contact opnemen. Voor alle contactgegevens kun je terecht op de website van Dynadot.

Klantervaringen

Ben je klant bij Dynado? Wat zijn jouw ervaringen? Ga je hier vaker iets kopen? Zou je dit bedrijf aanbevelen bij anderen? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen bij Dynadot. Help mee om Reviewspotter het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews te keepen en deel je ervaringen met ons.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Dynadot teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Dynadot

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Dynadot? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Dynadot achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *