FlicksStore Ervaringen

Flickstore biedt alternatief voor dure tv abonnementen

Ben je het zat om een dure maandelijkse rekening te betalen voor extra zenders en films? Wil je ook een ruime keuze uit video’s, films en series on demand zonder duur lidmaatschap? Dan biedt Flickstore je een geweldig alternatief. Lees hieronder onze review voor meer informatie over Flickstore op Reviewspotter.

Over Flickstore

Flickstore heeft als doel om iedereen in Nederland volledige kijkvrijheid te garanderen zonder hoge abonnementskosten. Om dit te doen, biedt dit bedrijf uit Maastricht de FlicksBox aan, alsmede een IPTV-pakket. Opvallend is dat het KvK-nummer hetzelfde is als bij DumpDieDeal, zoals elders op deze website te zien is. Ook konden we dezelfde producten vinden in de Flickstore gemiste deals die ook bij DumpDieDeal worden aangeboden.

Diensten

Je kunt bij Flickstore een FlicksBox aanschaffen. Dit is een speciale box met mediasoftware waarmee je content kunt streamen – zodat je audio en video kunt bekijken, legaal streamen, maar uploaden en downloaden verboden is. Met de gebruikersvriendelijke software in de box kun je alle audio- en videocontent zoeken die je maar wilt, je kunt een zoekopdracht invoeren of door de lijst met films en series bladeren. Bovendien krijg je bij elke FlicksBox standaard 3 jaar garantie en gratis updates.

4K en 8K

Er zijn twee verschillende FlicksBox-modellen. Ten eerste de 4K Box, deze toont films en series tot 4K Ultra HD en heeft een Quadcore-processor. Ten tweede de 8K Box, deze toont films en series tot 8K 2UHD beelden en heeft een Octacore-processor. Ze zijn beide supersnel, met de 8K beter uitgerust voor de toekomst.

Live TV

Wat als je nog steeds meer dan 4000 tv-zenders wilt zien, maar je je huidige tv-abonnement niet op wilt zeggen? Flickstore biedt de oplossing. Je kunt alle commerciële en publieke kanalen – waaronder Fox Sports, filmkanalen en nog veel meer – bekijken. Dit kan met een Live TV prepaid pakket van minder dan €10,00 per maand. Dit pakket kan ook worden gecombineerd met een FlicksBox.

Klachten

Bij Flickstore kun je je product binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van redenen. Je krijgt dan je aankoopbedrag terug. Ook is het bedrijf aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Er kan via mail of telefoon worden gecontacteerd met de klantenservice. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord. Indien dit langere tijd in beslag neemt, wordt binnen 14 dagen een bericht gestuurd met een indicatie voor de termijn waarin je een definitief antwoord kunt verwachten.

Jouw ervaring

Heb jij al zo’n FlicksBox in huis en kijk je Live TV? Wat is het gemak van de box en heb je een superscherpe ontvangst? Laat hieronder je review achter, of dit positief of negatief is. Check ook de reviews van andere klanten die een FlicksBox hebben aangeschaft. Is dit bedrijf betrouwbaar? Is de beeldkwaliteit goed? En het aanbod? Laat hieronder jouw mening achter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen FlicksStore teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met FlicksStore

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over FlicksStore? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over FlicksStore achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *