Freedom Internet Ervaringen

Freedom Internet

Vind jij het tijd voor een nieuwe internet provider? In dat geval kan het een optie zijn om eens een blik te werpen op Freedom Internet. Op onze pagina vind je objectieve beoordelingen van dit bedrijf. Blijf hier lezen om te kijken of Freedom Internet een goede optie voor je is.

Wat is Freedom Internet?

Freedom Internet is een onafhankelijke internet provider. Ze bieden services zoals glasvezel en DSL- internetverbindingen, telefonie, televisie, versleutelde e-mail en hosting. Deze organisatie is ontstaan toen XS4ALL werd opgeheven. Ze nemen de waarden waarvoor XS4ALL stond heel serieus, waaronder privacy en veiligheid.

Internet

Klanten kunnen bij Freedom internet terecht voor een internetabonnement. De helpdesk staat klaar om je te helpen met die aansluiting, ongeacht de breedte van de verbinding of welke netwerkaanbieder je hebt. Het bedrijf waardeert het belang van veilig internetten, er kan speciale beveiligingssoftware worden geïnstalleerd. Mailen kan zowel naar als van servers die beveiligd zijn. Voor deze optie is het ook mogelijk om een domein te registeren en te koppelen aan je mail, je hoeft je e-mailadres hierbij dan niet te veranderen.

Televisie

Klanten kunnen bij Freedom kiezen uit twee verschillende tv-pakketten, die eventueel kunnen worden aangevuld met een premium pakket. Er kan ook gekozen worden voor een totaaloplossing. Je krijgt dan supersnel internet en toegang tot Canal Digitaal en je kunt programma’s terugkijken.

Bellen

Je kunt bij dit bedrijf ook een bellen abonnement afsluiten, dit kan al vanaf €5,- per maand. Bij Freedom is bellen via een VoIP verbinding. Klanten kunnen gratis bellen met andere Freedom klanten, er kan worden gebeld naar zowel regionale telefoonnummers als 085-nummers. Er kan momenteel nog maar één nummer aangevraagd worden, maar in de toekomst zal het mogelijk worden om meerdere nummers aan je abonnement toe te voegen.

Mailen

Met het afsluiten van een mailpakket ben je ervan verzekerd dat je veilig kunt mailen. Je kunt een mailpakket afsluiten voor €60,- per jaar. De mailadressen die je krijgt staan op servers in Nederland en Duitsland. Daarbij krijg je onbeperkt aliassen.

Hosting

  • Webhosting: een webhosting pakket kan al vanaf €15,- per maand worden afgesloten.
  • Managed hosting
  • Colocation

Klantervaringen

Als je al klant bent bij Freedom Internet, is het leuk om onze review pagina te bekijken en je tevredenheid te delen. Dit kun je doen door een review achter te laten.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Freedom Internet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Freedom Internet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Freedom Internet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Freedom Internet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *