GSMpunt Ervaringen

GSMpunt.nl: Krijg een kijkje in de ervaringen van deze accessoire website

Ben je op zoek naar stijlvolle en juiste accessoires voor je smartphone? Heb je ooit eens kennisgemaakt met GSMpunt.nl? Kijk en lees wat er over deze website bekend is voor je een beslissing maakt.

Wat is GSMpunt.nl?

GSMpunt.nl is synoniem aan telefoon accessoires die geschikt zijn voor alle smartphones. Denk hierbij aan onder andere hoesjes, screen protectors, opladers en meer. Volgens het bedrijf zelf kun je hier het ideale hoesje kopen voor je telefoon. Je kunt jouw specifieke smartphone selecteren en krijgt direct de mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Ook voor de nieuwste telefoons zijn er hoesjes te krijgen.

Geschiedenis van GSMpunt.nl

Op de website wordt vermeld dat GSMpunt.nl erg specialistisch is wat betreft accessoires voor smartphones en tablets. Deze website bestaat al meer dan 18 jaar als het gaat om het kopen van telefoonaccessoires. Ooit zelfs begonnen als studentenonderneming, is zij nu uitgegroeid tot een grote onderneming. Er is zelfs een assortiment met meer dan 40.000 artikelen. Ook het bieden van goede service is voor deze organisatie erg belangrijk en ze willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om de website te bezoeken. Daarbij staan de medewerkers ook voor betrouwbaarheid, hulpvaardigheid en professionaliteit.

Retourinformatie

Als je iets retourneert of wilt ruilen moet je dit binnen 30 dagen aangeven. Dit kan via een e-mail of telefonisch. Vervolgens krijg je de retourinstructies door om het retourproces goed te laten verlopen. Als het item is ontvangen zal deze worden vervangen of er wordt het aankoopbedrag teruggestort naar de bankrekening waarmee je in eerste instantie hebt betaald. Voor retouraanvragen moet je contact opnemen met de klantenservice.

Klachtenprocedure

Net als bij andere webshops is er ook bij GSMpunt.nl een klachtenprocedure. Zowel de organisatie als de consument moeten zich aan de procedure houden. Als je een klacht hebt kan deze gemeld worden. Klachten moeten zo snel mogelijk en goed omschreven worden. Er is een termijn van 30 dagen om een ingediende klacht te beantwoorden. Mocht dit langer duren dan wordt dit door de ondernemer meegedeeld. Soms kan het gebeuren dat er geen oplossing gevonden kan worden. In zo’n geval kan een klacht worden aangemeld bij Thuiswinkel.org.

Leveringsinformatie

Bestellingen die voor 20:00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag verzonden. Betalingen die binnen komen en producten die op voorraad zijn worden hiervan uitgezonderd. Er wordt een e-mail verstuurd als de verwerking begonnen is. Zodra jouw order de deur verlaat, krijg je ook een bevestiging. Meestal krijg je je bestelling de volgende dag al afgeleverd. Leveringen die naar België worden verstuurd nemen soms een dag langer in beslag. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht naar Nederland, België en Duitsland. Voor het transport wordt er samengewerkt met PostNL en DHL.

Garantie

Klanttevredenheid staat bij GSMpunt.nl hoog in het vaandel. Omdat ze het vervelend vinden als je als klant niet tevreden bent met je aankoop, geldt er voor alles wat je besteld de wettelijke garantie. Dit houdt in dat je een goed werkend artikel mag verwachten. Is dit niet het geval dan moet GSMpunt.nl een passende oplossing bieden.

Klantervaringen

Ben je al klant bij GSMpunt.nl? Laat dan jouw persoonlijke ervaring achter op deze webpagina. Door het delen van jouw input krijgen we een helder inzicht over deze organisatie.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen GSMpunt teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met GSMpunt

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over GSMpunt? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over GSMpunt achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *