GSMwijzer Ervaringen

Is het bestellen van GSMwijzer een goed idee?

Laat andere consumenten je hier meer over vertellen. GSMwijzer.nl is een van de vele digitale winkels voor mobiele telefonie. Ze leveren zowel prepaid als sim-only abonnementen met en zonder nieuw GSM-toestel.

Over GSMwijzer

Volgens hun zelf moet je bij GSMwijzer terecht als je zoekt naar betaalbare en makkelijke afsluitingen van abonnementen of naar nieuwe telefoons. Daarnaast kan je hier ook je huidige telefooncontract verlengen en krijg je een lagere prijs met je huidige apparaat of een nieuw exemplaar.

Diensten

GSMwijzer.nl is een simpele website, waar je snel kunt vinden wat je zoekt voor je mobieltje. Of je nu op zoek bent naar een sim-only, prepaid, zakelijk of een contractverlenging; bovenaan de website vind je makkelijk de juiste tab. Je kan hier ook losse telefoons kopen. Als je kiest voor een contractverlenging, krijg je meteen een duidelijke FAQ te zien, welke aangeeft met welke provider je het contract kunt verlengen of wisselen. Voor alle mogelijke telefoons biedt GSMwijzer accessoires, zowel voor Apple als voor Android merken als Samsung en LG. Als je op de tab “”zakelijk”” gaat, word je doorgestuurd naar GSMwijzerzakelijk.nl om alle zaken voor een zakelijk abonnement te regelen.

Klachten

Zoals bij elke webshop staat ook bij GSMwijzer het juiste afhandelen van klachten hoog in het vaandel, maar is dit ook zo? Om contact op te nemen met GSMwijzer voor je klacht staan ze je toe om contact op te nemen met een standaard informatie-e-mailadres. Als je schriftelijk een klacht wil indienen is dit ook een optie. GSMwijzer biedt aan om binnen een week te reageren op je vraag of suggestie. Er zijn vele verschillende klachten over GSMwijzer bekend, zoals dat toestellen bijna altijd met productiefouten uit het buitenland gehaald worden. Landelijke klachtensites laten zien dat GSMwijzer klachten niet openlijk behandelen, oplossingen aandragen doen ze ook nergens.

Ervaringen

Heb jij zelf ervaringen met GSMwijzer met betrekking tot garantie, retourneren of kortingscodes? Zijn ze betrouwbaar en goedkoop? Lees ervaringen of beoordeel GSMwijzer.nl zelf op Reviewspotter.”

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen GSMwijzer teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met GSMwijzer

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over GSMwijzer? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over GSMwijzer achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *