Heimdal Security Ervaringen

Heimdal Security – wat zijn de ervaringen van klanten?

Bent u op zoek naar een organisatie die zich toelegt op het beschermen van systemen en apparaten tegen cybercriminaliteit? Lees dan hier wat klanten zeggen over hun ervaringen met Heimdal Security. Het bedrijf is sinds 2011 bezig met het bestrijden van cybercriminaliteit en biedt technologieën, informatie en services aan om bedrijven en gebruikers uit meer dan 6.000 bedrijven te helpen om hun gegevens tegen cybercriminaliteit te beschermen. In 2016 heeft het bedrijf de prijs “Meest Educatieve Security Blog” gewonnen en in 2017 en 2018 zijn ze genomineerd geweest respectievelijk voor “Anti-Ransomware Oplossing van het Jaar” en “Anti Malware Oplossing van het jaar” bij de Computing Security Awards.

Mocht je de ‘License Key’ voor een van de Thor-producten willen activeren, hieronder wordt uitgelegd hoe dat moet. Voor de bestelling van Thor Home ontvang je een ‘License Key’ die je kunt gebruiken om het product te activeren. Deze key is vrij lang en kan moeilijk handmatig worden ingevoerd. Het is daarom aan te raden deze te kopiëren en dan in het juiste veld te plakken.

Tijdens de installatie verschijnt er een scherm waar je kunt kiezen om Thor HOME / ENTERPRISE te activeren. Klik met de rechtermuis op het lege veld en kies voor ‘Plakken’. Nadat je de License Key hebt ingevoerd, klik je op ‘Activeren’. Als de stappen goed zijn gevolgd, wordt de ‘License Key’ onmiddellijk geactiveerd.

Neem gerust contact op met het bedrijf via de website van Heimdal Security als je vragen hebt. Er wordt aangegeven dat je binnen 24 uur een reactie krijgt.

Heimdal Security – wat zijn je ervaringen?

Heb je ook klantervaringen met Heimdal Security? We zouden het waarderen als je je ervaringen met ons deelt via Reviewspotter. Wat heb je precies gekocht bij Heimdal Security? Ben je tevreden over de service? Koop je in de toekomst vaker iets bij dit bedrijf? En zou je anderen aanraden iets te kopen bij Heimdal Security? Vertel het ons! Jouw ervaringen en mening zijn gold waard!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Heimdal Security teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Heimdal Security

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Heimdal Security? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Heimdal Security achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *