HostGator Ervaringen

HostGator Reviews

Zoek je een top provider voor gedeelde, reseller, virtual private servers en dedicated webhosting? Via deze pagina stellen wij onze ervaringen bij HostGator aan je voor. Onze bevindingen zijn objectief en onafhankelijk.

Wat is HostGator?

HostGator is een bekende aanbieder van gedeelde, reseller, virtual private servers en dedicated webhosting met een hoofdkantoor in Houston, Texas. Er is ook een vestiging met extra aanwezigheid in Austin, Texas. Door de website te bezoeken kun je in het bovenste menu kiezen uit Webhosting, Website Builder, WordPress Hosting, VPS, Dedicated en Domains.

Stukje geschiedenis

HostGator is een toonaangevende leverancier van webhosting en aanverwante diensten. Het bedrijf werd in 2002 neergezet in een studentenkamer aan de Florida Atlantic University en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende provider. De oprichter is Brent Oxley.

Ben je klant bij HostGator?

De specialists van dit bedrijf begeleiden je graag bij elke stap. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk website-hostingplan of een zakelijk website-hostingplan, HostGator is een prima oplossing. De sterkte van de website-hostingservices staat garant voor een uitstekende dienstverlening en geeft je de zekerheid dat je samenwerkt met een betrouwbaar en veilig hostingplatform.

Contactmogelijkheden

Je kunt op elk moment contact opnemen met de supportdesk van HostGator. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week een live chat sessie starten. Mocht je liever een telefonisch contact willen aangaan, dan is dat ook mogelijk. Alle telefoonnummers staan op de website vermeld.

Garanties

Klanten van HostGator kunnen rekenen op een aantal garanties, waaronder het altijd beschikbaar zijn van medewerkers om je te helpen. Er wordt een 45 dagen geld-terug garantie aangeboden. Zo kun je de diensten rustig uitproberen, zonder risico. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je binnen 45 dagen je plan annuleren voor een volledige terugbetaling. HostGator staat voor de beschikbaarheid van je website als topprioriteit.

Domeinregistratie

Een perfecte domeinnaam trekt bezoekers aan. Het markeert je bedrijf en helpt je website om het maximale resultaat te behalen. Je krijgt hierbij de advie om jezelf te presenteren op de populairste topleveldomeinen. Wanneer het om beschikbaarheid gaat staat HostGator altijd klaar. Er worden enkele tips gegeven met betrekking tot domeinnamen. Kort, eenvoudig en gedenkwaardig. De merknaam is belangrijker dan ooit, dus zorg dat je uniek bent maar doe voorzichtig met alternatieve schrijfwijzen.

Klantervaringen

Ben je klant bij HostGator? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt met onze gebruikers op deze pagina. Wat voor producten heb je gekocht? Maakte je gebruik van de WordPress Hosting of een andere dienst? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij HostGator? Zou je anderen adviseren om te kiezen voor dit bedrijf? We horen graag wat je te zeggen hebt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen HostGator teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met HostGator

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over HostGator? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over HostGator achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *