HostingDiscounter Ervaringen

HostingDiscounter Reviews en ervaringen

Ben je op zoek naar een betrouwbare hostingdienst om je eigen website te bouwen? Dan zou HostingDiscounter misschien een goede optie voor je zijn. Lees de reviews en ervaringen van andere gebruikers hieronder om erachter te komen of je bij HostingDiscounter moet zijn voor het hosten van je website.

Over HostingDiscounter

HostingDiscounter is in 2003 opgericht en heeft sindsdien meer dan 43.000 particuliere en zakelijke klanten geholpen. Er worden meer dan 27.000 websites gehost en 140.000 domeinnamen beheerd in datacenters die verspreid staan over verschillende locaties, met de hoofdlocatie in Data Center Arnhem. Hier is het bedrijf aangesloten op NL-ix en i4 Networks via drie gescheiden glasvezelverbindingen van verschillende carriers, wat inhoudt dat een glasvezelbreuk geen impact heeft op de bereikbaarheid van het netwerk. Daarnaast heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties, te weten BIT in Ede en Mobistar in Brussel, België.

Diensten van HostingDiscounter

HostingDiscounter biedt verschillende hostingpakketten aan, afhankelijk van de behoefte. Zo kun je kiezen uit:

  • Hosting Large met onbeperkte databases, 10 GB schijfruimte en 100 GB dataverkeer
  • Hosting XL met onbeperkte databases, 50 GB schijfruimte en 250 GB dataverkeer
  • Hosting XXL met onbeperkte databases, 100 GB schijfruimte en 500 GB dataverkeer

Daarnaast krijg je bij elk pakket ook een gratis .nl domeinnaam en uitgebreide mogelijkheden voor email accounts.

Contact en support

Voor al je vragen is HostingDiscounter per mail en telefonisch bereikbaar tussen maandag en vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur, en op zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Het eenmalige maandbedrag voor deze diensten bevat ook ondersteuning.

Adresgegevens:
Impact 75

6921 RZ Duiven

Nederland
Telefoon: 026-3620977 (lokaal tarief)
support@hostingdiscounter.nl

HostingDiscounter reviews

Wil je weten wat klanten van HostingDiscounter vinden? Lees hieronder de reviews van andere gebruikers over deze hostingdienst.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen HostingDiscounter teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met HostingDiscounter

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over HostingDiscounter? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over HostingDiscounter achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *