Hostingwalk Ervaringen

Hostingwalk – Klantreviews

Bent u geïnteresseerd in de ervaringen van anderen met Hostingwalk? Bij Reviewspotter krijgen consumenten de mogelijkheid om bedrijven te beoordelen en reviews te schrijven. Ons doel is om alle benodigde informatie te verzamelen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Door deze informatie met elkaar te delen, kunnen we elkaar helpen bij het maken van de juiste beslissing. Daarom vragen wij consumenten die al gebruik hebben gemaakt van Hostingwalk om hun beoordelingen en ervaringen met ons te delen.

Over Hostingwalk

Volgens hun website biedt Hostingwalk consumenten binnen één minuut een domeinnaam en helpen ze met het registratieproces. De prijs hangt af van de gekozen extensie of Top Level Domain (TLD) zoals “.nl”, “.com” of “.amsterdam”. Hostingwalk bestaat sinds 6 januari 2013 en biedt naast domeinnamen ook andere diensten aan die nodig zijn voor het maken van een website.

Wat is webhosting?

Webhosting is een dienst die ervoor zorgt dat uw website toegankelijk is op het internet. Het omvat het opslaan van uw websitebestanden op een server en het leveren van de benodigde technische infrastructuur voor uw website.

Diensten

De diensten van Hostingwalk zijn onderverdeeld in drie categorieën: Domeinnamen, Hosting Oplossingen en Walkclouds VPS. Bij het tabblad Domeinnamen kunt u uw domeinnaam laten registreren. De prijs is jaarlijks en afhankelijk van de gekozen extensie. Hostingwalk biedt ook een overstapservice aan. Onder het tabblad “Walkclouds VPS” kunt u een Virtual Private Server (VPS) aanschaffen, waarbij de prijs afhankelijk is van het gewenste geheugen in gigabytes (GB). Daarnaast bieden ze tegen een maandelijkse vergoeding van 10 euro exclusieve hulp aan.

Klachten

Als u niet tevreden bent, kunt u gemakkelijk via de live chat op de website contact opnemen met een medewerker van Hostingwalk. Deze live chat is 24/7 beschikbaar. U kunt ook een e-mail sturen door een “ticket” aan te maken op de website. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van een medewerker. Daarnaast heeft Hostingwalk een storingsdienst waarbij u hen direct kunt bellen. Als u liever op een andere manier contact opneemt, kunt u de “Kennisbank” raadplegen voor meer informatie.

Als u ervaring heeft met de diensten en service van Hostingwalk, horen we graag uw mening. Schrijf een review en lees de reviews van echte klanten van Hostingwalk. Hoe beoordelen en ervaren zij de webhosting, domeinnaamregistratie en Walkclouds VPS? Is het betrouwbaar? Deze reviews helpen andere consumenten bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Hostingwalk teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Hostingwalk

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Hostingwalk? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Hostingwalk achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *