KPN Ervaringen

KPN

Wat is jouw ervaring met KPN? Of nog relevanter, als je erover denkt om over te stappen naar KPN, hoe gedragen anderen zich ten opzichte van dit telecom bedrijf? Want overstappen naar nieuw internet/televisie is iets waar je niet alleen maar zomaar mee klaar bent. Je moet een doordacht besluit nemen wat geschikt is voor jouw situatie, welke service er geboden wordt, en uiteraard; onder welke voorwaarden. Vaak sluit je een contract voor minstens een jaar af, dus dat moet een goede beslissing zijn. Een gemiddeld persoon kijkt bijna twee uur televisie per dag en daarom wil je geen last hebben van traag laden of storingen. Reviewspotter is er om je hierbij te helpen. Wij bepalen niet wat de juiste keuze is, nee, wij zijn onafhankelijk. Maar je bepaalt dat. Samen, met beoordelingen van iedereen, bepalen we of een bedrijf een goede service levert of niet.

Over KPN

Wie is er niet mee opgegroeid met KPN? Is er echt uitleg nodig over waar KPN vandaan komt? Goed dan, want niet iedereen is bekend met de geschiedenis. KPN is meer dan alleen een aanbieder van internet & televisie. Het is een telecom bedrijf. Verder bieden ze een scala aan ICT diensten over de hele wereld. Ze zeggen ook niet voor niks “we geloven in communicatie”. KPN bestaat al sinds 1852 (ontstaan als de PTT), wat ze een rijke geschiedenis geeft op het gebied van telecommunicatie. In het begin waren ze een van de eersten met telegrafiediensten en nu zijn ze wereldwijd actief als telecom aanbieder en op de digitale markt. Mocht je de Experia box al hebben, dan is hier uitleg over de installatie.

Diensten

KPN biedt zowel voor consumenten als voor bedrijven diensten aan. Omdat Reviewspotter een consumenten site is, richten we ons alleen op diensten die voor consumenten worden aangeboden. KPN heeft alles in 1 pakketten voor televisie, internet en telefonie. Verder zijn ze een opvallende aanbieder van apparaten, mobiele abonnementen en sim only producten. Ze zijn vooruitstrevend met de producten die ze aanbieden, zoals het overal kunnen kijken van tv op tablet, laptop en mobiele telefoon. KPN is ook een van de aanbieders van het nieuwe 4G netwerk, het momenteel meest snelle netwerk voor mobiele telefonie en internet.

Klachten

KPN neemt klachten serieus. Hierover kun je overtuigd zijn. Vooral omdat ze toonaangevend zijn in de telecom industrie willen ze dit ook laten zien. Op hun website kun je zelf helpen met het verbeteren van de website. Wanneer je op de ‘service & contact’ tab klikt, krijg je een pop-up waarin je gevraagd wordt om de site te helpen verbeteren. Dit vit een vertrouwd gevoel op bij goede klantenservice. Ze gaan niet uit de weg om om hulp te vragen bij de consument. Dat laat zien dat ze ernstig omgaan met de klant. Maar is dit ook zo? Dat kun je lezen in onze reviews. Net als vele andere telecom aanbieders vraagt KPN ook om online je problemen op te lossen. Dit kan gedaan worden door middel van een handig keuzemenu, waarbij je na enkele vragen bij je antwoord komt. Kom je er niet uit? Dan kun je ook chatten met een medewerker van de klantenservice. Er is ook een community voor veelgestelde vragen wat Reviewspotter altijd erg prettig vindt. Waarschijnlijk ben je niet de enige met hetzelfde probleem dus kijk toch even of je hier iets kunt vinden. Laat jouw ervaringen gehoord worden en schrijf je ervaringen over de klachten/klantenservice nu op, zodat anderen ook op de hoogte zijn over jouw situatie. Wil je weten wat Nederland voor ervaringen heeft gehad bij KPN? Hoe is het internet en het televisie aanbod voor een redelijke prijs? Lees alles bij Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen KPN teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met KPN

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over KPN? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over KPN achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *