KPN Play Ervaringen

KPN Play – Klantreviews

Ben je op zoek naar een manier om overal TV te kijken, zonder onderbrekingen door reclames? KPN Play biedt een app waarmee je op je mobiele apparaat films en series kunt streamen. Op deze pagina van Reviewspotter kun je de ervaringen van klanten lezen en ontdekken of de app goed werkt en series niet continu vastlopen.

Over KPN Play

KPN merkte dat het kijkgedrag van klanten veranderde en dat TV kijken steeds meer een persoonlijke online beleving werd. KPN Play speelt hierop in met hun nieuwe dienst. Met de app van KPN Play kun je overal TV kijken waar je maar wilt. Je kunt live zenders bekijken, series en films opnemen en eerder uitgezonden programma’s terugkijken. KPN Play biedt een breed scala aan zenders, waaronder NPO, RTL, SBS6, NET5, Veronica, Comedy Central, Spike, Fox, Discovery Channel, National Geographic, TLC, Disney Channel, MTV, 24 Kitchen, Investigation Discovery, Nickelodeon, Xite en KPN Presenteert.

Hoe werkt KPN Play?

Je kunt een maandelijks abonnement afsluiten voor €9,99 en direct TV kijken. Installeer de app op je telefoon, laptop, tablet of iPad en je hebt altijd toegang tot de zenders, zolang je een internetverbinding hebt. Je kunt de dienst ook een maand gratis uitproberen. Het is niet nodig om klant te zijn bij KPN om van KPN Play gebruik te maken.

Klachten en contact

Als je contact wilt opnemen met KPN Play, vragen hebt over het abonnement of hulp nodig hebt bij het installeren van de app, kun je de contactgegevens op hun website gebruiken. KPN Play heeft ook een forum waar klanten met vragen terecht kunnen. Voor klachten kun je het beste mailen of bellen naar het opgegeven telefoonnummer. Daarnaast is KPN Play bereikbaar via Facebook en Twitter.

Jouw ervaringen met KPN Play

Als je ervaring hebt met KPN Play, deel dan je mening en ervaringen door een review achter te laten op de Reviewspotter-pagina. Vertel over eventuele problemen met de app, de diversiteit van de zenderselectie of de prijs van de abonnementen. Je review kan nieuwe klanten helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Geef eerlijke feedback over verbeterpunten en complimenteer de goed werkende aspecten van de dienst.

Met KPN Play wordt TV kijken op je laptop, tablet, mobiel of iPad nog eenvoudiger dan voorheen. Lees de reviews om te ontdekken wat klanten van de app vinden en maak een weloverwogen beslissing.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen KPN Play teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met KPN Play

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over KPN Play? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over KPN Play achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *