Live TV Store Ervaringen

Live TV Store (niet meer actief)

Is het jou te veel dat je je vastzit aan een abonnement voor Videoland, Netflix of een kabelmaatschappij om on demand tv te zien? Live TV Store biedt een unieke optie om televisie te bekijken. Heb jij al ervaring met het aanbod van Live TV Store? Deel hier je bevindingen en lees die van anderen.

Over Live TV Store

Live TV Store, gevestigd in Maastricht, biedt een complete box met software om tv-zenders, films en series mee te streamen. Ook kun je in hun shop accessoires en apparatuur vinden voor de optimale stream-ervaring. Zo heb jij de vrijheid om zelf een prepaid pakket te selecteren voor de tijd die jou het beste uitkomt. Daarnaast bieden zij een divers aanbod aan elektronische snufjes voor extra gemak.

Diensten

Bij Live TV Store kun je een Live TV Box aanschaffen. Dit apparaat stelt je in staat om audio en video te streamen, wat legaal is. Je sluit het apparaat achter op je televisietoestel en internetverbinding aan en het kijken kan beginnen. Je hebt hier toegang tot meer dan 1600 live TV kanalen, waaronder alle Nederlandse publieke en commerciële omroepen, HBO, Film1, Fox Sports, etc. Er zijn verschillende boxen, zoals een Film Box en een Live TV Box Plus. Informatie over de specifieke box en alle related zenders is te vinden op hun website, evenals blogs over televisie en informatie over hun gadgets.

Prepaid abonnement

Op de Live TV Box zit een prepaid abonnement, met uitzondering van de Film Box en de Live TV Box Plus. Je bepaalt zelf de duur en de hoogte van het abonnement. De prijs per maand voor een jaarabonnement is nog geen €10,00 en voor een maandabonnement drie keer zoveel. Hoe langer je kiest, hoe voordeliger het is.

Gadgets

Op de website vind je ook een selectie gadgets. Elektronische producten die het leven leuker en/of makkelijker maken. Denk hierbij aan een beamer, smartphone of speakers.

Klachten

Neem contact op met Live TV Store door middel van mailen, 24/7, en krijg binnen 24 uur antwoord. Ook is er een 06 nummer voor contact en zijn ze actief op social media.

Reviews

Delen jouw review over Live TV Store als je een Live TV Box hebt en beoordeel het zenderaanbod. Of heb je er een ander product gekocht en ben je hier tevreden mee of juist niet? Deel hier je ervaringen met deze webshop en help zo anderen bij hun keuze. Lees de ervaringen van anderen op Reviewspotter en ontdek hoe de beeldkwaliteit, het aanbod aan tv-zenders en de klantenservice is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Live TV Store teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Live TV Store

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Live TV Store? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Live TV Store achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *