Lycamobile Ervaringen

Lycamobile

Bent u benieuwd naar wat andere consumenten hebben ervaren als het gaat om het bestellen van een telefoon of sim-only bij Lycamobile? Lees dan hier verder voor een uitgebreider antwoord. Lycamobile voorziet consumenten van prepaid en sim-only, waarbij het hun missie is om families en vrienden van over de hele wereld met elkaar te verbinden. Lycamobile is de grootste Mobile Virtual Network Operator met wereldwijd al meer dan 14 miljoen klanten.

Over Lycamobile

Volgens Lycamobile zelf is zijkl de grootste Mobile Virtual Network Operator. Hoewel zij in Nederland nog maar net aan het groeien zijn, proberen zij de consument te voorzien van goedkope internationale tarieven. Hiervoor maken zij gebruik van het KPN netwerk.

Bent u benieuwd wat anderen zeggen over Lycamobile?

Op Reviewspotter is een platform gecreëerd waarop consumenten hun meningen kunnen delen. Op deze manier maakt het gemakkelijker voor anderen om een oordeel te vormen over het bedrijf, zoals Lycamobile. Bezoek dus zeker eens de Lycamobile video over het prepaid plan om te bekijken wat anderen ervan vinden.

Diensten Lycamobile

Bij Lycamobile kan je een gratis sim-kaart aanvragen welke je dan kunt opwaarderen. Zij bieden verder ook verschillende bundels aan zoals: Alles in één bundel, Holland bundel, Mega Data bundel en Onbeperkt bellen en smsen. De internationale tarieven dien je te activeren door middel van een SMS te sturen, dit moet elke 30 dagen gebeuren. Daarnaast kan je ook snel opwaarderen met €5, €10 of €20 per keer. Ook zijn er af en toe aantrekkelijke aanbiedingen.

Klachten

Is er iets waarmee u ontevreden bent? Dan is het belangrijk om uw klacht kenbaar te maken bij Lycamobile. Op hun website komen alleen maar positieve verhalen voorbij, maar met een simpele zoekactie kom je al gauw veel meer klachten tegen. De grootste klacht is dat verbruik te veel geld kost en hoe snel het tegoed op is. Daarnaast staan er veel SPAM berichtjes die meer producten van Lycamobile willen verkopen.
Volgens Lycamobile zelf zijn zij de grootste Mobile Virtual Network Operator ter wereld met meer dan 14 miljoen klanten verspreid over 19 landen. Het doel van Lycamobile is om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden door middel van goedkope en betaalbare telefoniediensten en datadiensten. Ook hebben ze de financiële dienst Lycamoney en de reisdienst Lycafly.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Lycamobile teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Lycamobile

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Lycamobile? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Lycamobile achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *