Maakum zakelijk Ervaringen

Onderzoek naar Maakum Zakelijk

Bent u geïnteresseerd in de beste optie voor het maken van uw professionele website? Wij hebben hier alle reviews verzameld van klanten die al ervaring hebben met Maakum Zakelijk. De ervaringen omvatten niet alleen de kwaliteit, maar ook de gebruiksvriendelijkheid van hun Content Management Systeem (CMS). We laten u graag kennismaken met Maakum Zakelijk en hoe u kunt profiteren van hun website aanbod en kwaliteit.

Over Maakum Zakelijk

Maakum Zakelijk is sinds 2004 een onderdeel van Maakum. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en hosten van software voor internet. Daarnaast beheren ze hun eigen Content Management Systeem (CMS), waardoor het een hele gebruiksvriendelijke ervaring is voor de gebruiker. Ook is Maakum Zakelijk partner van MVO-Nederland en werken ze samen met EvoSwitch, een datacenter dat klimaat-neutraal is en waarin alle servers staan.

Producten & Diensten

Maakum Zakelijk biedt een professionele website die zeer snel online is. Slechts enkele uren en de website is klaar om gebruikt te worden. De content is gemakkelijk te beheren door het CMS, maar mocht u hier geen tijd voor hebben dan kan dit ook voor u gedaan worden. Daarbij wordt er extra aandacht besteed aan onderhoud en beveiliging, met 24/7 support om uw website te beschermen. Maakum Zakelijk biedt verschillende pakketten aan, inclusief standaardpakketten, volledige starterspakketten met een logo en visitekaartjes, en WordPress pakketten. U kunt de websites eerst zelfs vrijblijvend uitproberen, om zo goed als zeker te weten dat de website aansluit op uw wensen.

Klachten

Maakum staat bekend om de hoge kwaliteit en service die zij verlenen. De helpdesk staat klaar om u te helpen met vragen of problemen binnen de kantooruren van 10:00 – 17:00 uur, maar ook daarbuiten: 24/7 support via het gebruikersforum of e-mail. Daarnaast ontloopt deze klantenservice niets aan de kwaliteit die geboden wordt.

Ervaring delen?

Heeft u zelf ervaring met websites van Maakum Zakelijk? Deel deze ervaring dan door een review te plaatsen. Lees hier de reviews van klanten die bij Maakum Zakelijk hun website hebben laten maken. Zoekt u een professionele, zakelijke website met kwaliteit? Bij Maakum Zakelijk bent u aan het juiste adres.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Maakum zakelijk teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Maakum zakelijk

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Maakum zakelijk? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Maakum zakelijk achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *