Mijndomein Ervaringen

Mijndomein

Wil jij een eigen website beginnen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Herinner je de domeinnaam die je in gedachten had en wil je deze laten registreren voordat iemand anders je idee steelt? Dan ben je bij Mijndomein aan het juiste adres. Lees hier bij Reviewspotter de reviews van anderen die je voor gingen in deze zoektocht.

Over Mijndomein

Mijndomein bestaat al sinds 2003 en noemt zichzelf de domeinnaam specialist uit Nederland. Ze willen je helpen door webhosting aan te bieden, domeinnamen te registreren en door e-mail- en pakketten waar jij mee aan de slag kunt. Ze zitten vol met producten die jij nodig hebt om er goed mee uit de voeten te kunnen, en de prijzen die ze bieden omvatten altijd BTW. Ook introduceerden ze in 2015 een nieuwe Nederlandse regionale extensie: punt FRL (.frl), wat staat voor Friesland. In 2010 lanceerden ze een auto lease bedrijf onder de naam Mijndomeinauto, waar ze auto’s niet alleen kopen met kredieten via de banken, maar ook met crowdfunding via Mijndomein obligatie.

Diensten

Bij Mijndomein kun je de volgende producten afnemen:

  • Domeinnaam: Met de keuze uit meer dan 100 verschillende domeinextensies, is het registreren van je domein een makkie.
  • E-mail: Wanneer je e-mail vanuit je eigen domein wilt versturen, kun je het e-mailpakket aanschaffen. Hier krijg je een virusscanner, een spamfilter en webmail, en kun je onbeperkt e-mailadressen aanmaken met 1GB schijfruimte.
  • Webhosting: Kies je eigen domeinnaam en krijg voldoende schijfruimte plus een compleet e-mailpakket.
  • Webhosting Plus: Een meer complete hosting met meer ruimte, functies en gemak. Met dit pakket heb je een eigen databaseserver en webserver, en wordt Joomla, WordPress en Drupal automatisch geïnstalleerd met de klik-en-klaar functie.
  • Websitemaker: Bouw je website eenvoudig met de Drag & Drop editor. Alle beschikbare templates zijn responsive en je website wordt standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld, met een domeinnaam en e-mailpakket erbij inbegrepen.
  • Webwinkel: De ultieme webwinkelsoftware voor je eigen webshop. Je kunt er oneindig veel producten plaatsen en deze koppelen aan betaal- en bezorgdiensten.

Daarnaast bieden ze ook nog Voorregistratie, Mijndomein auto lease en Mijndomein obligaties aan.

Klachten

Heb je een vraag of klacht? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of volg Mijndomein op Twitter, Facebook of YouTube. Als dat niet werkt, vul dan het contactformulier in.

Schrijf jouw review op!

Heb jij ook gebruik gemaakt van Mijndomein? Is de webhosting naar je zin en was de domeinnaamregistratie makkelijk? Laat dan hier je review achter, zodat anderen ook weten of dit bedrijf een goede optie is. Lees de ervaringen van echte klanten met Mijndomein. Hoe beoordelen zij de webhosting en domeinnaamregistratie van dit bedrijf? Beginnen ze met je mee of blijf je met je handen in het haar zitten?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mijndomein teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mijndomein

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mijndomein? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mijndomein achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *