Mozello Ervaringen

Mozello – Kun je een Gratis Website Maken met deze Service?

Heb je altijd al een website willen realiseren? Dan dacht je misschien dat je verplicht bent een online hosting service te gebruiken. Mozello maakt bekend dat dit niet het enige is. Maar welke kwaliteiten heeft een website die je met Mozello maakt? Is het echt volledig gratis om een website of webshop te creëren via deze service of moet je toch nog wat bij betalen om iets te doen? Is het gemakkelijk om een website met hun service te maken? En wat voor klantenservice kun je verwachten als het maken van je website of webshop moeilijkheden oplevert?

Het beste wat je kunt doen is klanten die al geprobeerd hebben een website met Mozello te maken, of hun ervaringen hiermee hebben, om hun meningen, cijfers en beoordelingen te vragen. Hier kun je informatie uit halen over Mozello.

Over Mozello

Mozello geeft je de mogelijkheid een website of webshop te maken. Ze zijn gevestigd in Letland, maar je kunt vanuit veel andere landen gebruik maken van hun diensten. Er zijn wel meer hosting services waarmee je een website kunt maken, maar bij de meeste betaal je om hier gebruik van te maken. Mozello onderscheidt zich door helemaal niets hiervoor te vragen. Ook willen zij niet dat je eerst een aantal technische zaken onder de knie moet krijgen of een ontwikkelingsproces moet doorlopen. Ze willen het zo eenvoudig mogelijk houden.

Er zijn verschillende opties, waaronder een betaald account met meer mogelijkheden als je een webshop wilt uitbouwen.

Hoe maak je een website met Mozello?

Je kunt makkelijk via de website een abonnement afsluiten. Er zijn drie opties om uit te kiezen. Het basisabonnement is zoals beloofd gratis. Je krijgt je eigen webadres met 0,5 GB opslagruimte en de website wordt ondersteund voor zowel computers als mobiele apparaten. Wil je een webshop maken, dan kun je hier maximaal 10 items in plaatsen. Wil je meer dan dat, dan kun je kiezen voor een abonnement voor €6 per maand, waarmee je ook een al bestaande domeinnaam kunt meenemen. Als je hiervoor kiest, ontvang je 50 GB opslagruimte en mag je maximaal 30 items in je webwinkel bewaren. Als je het abonnement van €12 euro in de maand afsluit, krijg je onbeperkte opslagruimte en een onbeperkt aantal items dat je mag laten zien.

Mocht je ergens niet helemaal uitkomen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Mozello.

Klachten, Complimenten en Tips Voor Mozello

Heb je al een website gemaakt met Mozello? Of je er veel mee doet of niet, wij zouden graag willen weten welke ervaring je hebt met deze internet host. Wat vond je van de gemakkelijkheid waarmee je een website kon maken? Is de website goed toegankelijk of had je vaak last van technische problemen? En kon de klantenservice je helpen toen je een probleem had? Schrijf een review over Mozello en vertel ons wat jouw mening écht is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mozello teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mozello

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mozello? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mozello achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *