NBA League Pass Ervaringen

NBA League Pass

Ben je een grote basketballiefhebber van de Amerikaanse teams en wou je meer weten over de streaming van de NBA? Neem dan eens een kijkje bij de meningen en ervaringen die consumenten deelden in de recensies die zij schreven. Wil je graag een review schrijven met een beoordeling over deze dienst? Ook dat is mogelijk – jouw mening helpt anderen bij het maken van een keuze!

Sportfanaticus

Als sport een ware passie voor je is, wil je heel veel weten over je favoriete teams en over de andere deelnemers in een competitie. Je bent misschien ook wel geïnteresseerd in analyse of statistieken. Helaas is het lastig om hier naar te zoeken over wedstrijden die geen EK, WK, Olympische Spelen of Paralympische Spelen betreffen en hoef je maar een kleine uitzondering te maken voor voetbal. Als je dus fan bent van een sport die groter is in een ander land dan in Nederland, kan het lastig zijn om die wedstrijden te volgen.

Buitenlandse wedstrijden

We merkten bijvoorbeeld dat met het Amerikaanse basketbalseizoen – vooral de grotere leagues – mensen die hier in Nederland fan zijn van basketbal bij de start van de NBA Playoffs of de finals (sorry, Finals!) een poging doen om de wedstrijden te zien. Uiteraard willen deze mensen dat al bij voorkeur live. Sommigen hebben geluk, zij kennen meestal iemand in hun omgeving die een baan heeft waar een internationaal zenderpakket is, waar iedereen na sluitingstijd naartoe kan. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, omdat er ook nog zoiets bestaat als werk. Gelukkig is er voor deze mensen nog het Internet.

NBA League Pass

NBA League Pass is een online abonnement vanuit de National Basketball Association, waar je de wedstrijden live kan streamen of on-demand kan bekijken als dit jou beter uitkomt. Abonnees betalen per maand of per jaar en hebben verschillende opties:

  • Een abonnement waarbij ieder team en elke beschikbare wedstrijd gekeken kan worden – dit geeft je toegang tot programma’s van NBA TV, analyses van wedstrijden en speciale documentaires.
  • Een abonnement waarbij je jouw favoriete team het hele seizoen volgt.
  • Acht zelf uitgekozen basketbalwedstrijden per maand.
  • Een commercieel abonnement waarmee je als bedrijf subscripties kunnen aanbieden aan je klanten als je bedrijf Wifi beschikbaar hebt voor bezoekers, zoals bijvoorbeeld een kroeg of sportbar.

Reviews: kijkplezier of ergernissen?

Beschik je al over een streaming-lidmaatschap van de NBA? Hoe bevalt het jou? Ben je tevreden over het aanbod? Wat is de kwaliteit van de verbinding en opnames? (eigen internetproblemen daar gelaten). Zou je het aanraden aan anderen? Door een review te schrijven van jouw ervaringen, helpt dit andere basketballiefhebbers bij het maken van hun keuze.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen NBA League Pass teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met NBA League Pass

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over NBA League Pass? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over NBA League Pass achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *