Nitroserve Ervaringen

Nitroserve

Ben je geïnteresseerd in webhosting van Nitroserve? Zoek je een betrouwbare partner voor domeinregistratie en het opzetten van een professionele website met WordPress? Bekijk hier de reviews van gebruikers of deel je eigen ervaring!

Informatie over Nitroserve

Nitroserve is gevestigd in Spijkenisse en heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webtoepassingen en het opzetten van websites. Ze bieden al meer dan 13 jaar hostingdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Op dit moment maken meer dan 6500 klanten, zowel binnen als buiten Nederland, gebruik van de diensten van Nitroserve. Ze hebben hun servers geplaatst in het groene datacenter SmartDC in Rotterdam.

Services

  • Registratie van domeinnamen: Nitroserve is verantwoordelijk voor de registratie van meer dan 7500 domeinnamen. Als lid van SIDN bieden ze betrouwbare registratie van de door jou gekozen naam. Naast .nl-domeinen bieden ze ook meer dan 250 andere extensies, zoals .com, .be, .eu, enz.
  • Webhosting: Nitroserve biedt dagelijkse ondersteuning als webhostingprovider. Ze streven ernaar de beste te zijn in hun vakgebied en bieden een snelle en professionele service. Ze kunnen WordPress gratis voor je installeren, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van een mooie persoonlijke website, zelfs zonder kennis van PHP of HTML. WordPress heeft uitgebreide basisfuncties en een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, waardoor het ideaal is voor mensen die graag een eigen website willen maken, maar nog weinig ervaring hebben.
  • Overige diensten: Naast webhosting en domeinregistratie biedt Nitroserve ook Reseller Hosting, SSL-certificaten, VPS Hosting en maatwerkoplossingen.

Problemen

Als je vragen of problemen hebt, kun je gebruikmaken van de live chat voor snelle vragen. Voor uitgebreidere vragen kun je een e-mail sturen naar Nitroserve of het contactformulier invullen. Je ontvangt binnen één werkdag een antwoord. Voordat je contact opneemt, is het raadzaam om eerst de FAQ-pagina te raadplegen voor uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen.

Laat je review achter

Ben je positief over Nitroserve en hun hostingdiensten? Of heb je klachten? Deel je review op Reviewspotter. Samen kunnen we de kwaliteit van deze provider beoordelen en anderen helpen bij hun zoektocht naar een betrouwbare partner.

Lees de reviews

Benieuwd naar de ervaringen van gebruikers met Nitroserve op het gebied van webhosting en domeinregistratie? Lees hun oordelen en ervaringen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Nitroserve teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Nitroserve

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Nitroserve? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Nitroserve achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *