One.com Ervaringen

One.com – Waarom zou je kiezen voor one.com?

Er zijn verschillende websites beschikbaar die webhostingdiensten aanbieden, maar waarom zou je kiezen voor one.com? Wat maakt One.com beter dan andere aanbieders? Wil je meer weten over ervaringen van anderen met One.com hosting? Lees dan verder.

One.com is een aanbieder van verschillende diensten op het gebied van webhosting en is opgericht in 2002 in Denemarken door Jacob Jensen. Inmiddels heeft het bedrijf met meer dan 1.000.000 klanten in 149 landen en meer dan 270 medewerkers, een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van verkoop van webhost diensten en de bemiddeling van domeinnamen. Daarnaast heeft One.com diverse prijzen gewonnen door het doorstaan van veeleisende tests. Het bedrijf heeft als doel het aanbieden van een flexibel product dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden, vriendelijk in gebruik en verkrijgbaar in tien verschillende talen. Elke maand worden er meer dan 90.000 vragen beantwoord.

One.com biedt een pakket met 15 GB aan hosting aan. Het e-mail account heeft daarnaast een virus- en spamfilter die verschillende manieren kan worden ingesteld. Je krijgt ook je eigen domein met verschillende tarieven, afhankelijk of je bijvoorbeeld een .nl domein of een .com domein wil hebben. Daarnaast heeft de website ook een niet goed, geld terug garantie.

Klachten over One.com kunnen gemeld worden via de website met het telefoonnummer en e-mail adres dat gemakkelijk te vinden is op de website. Er wordt vermeld dat er geen telefonische ondersteuning wordt geboden, omdat de kosten hiervan zo hoog zouden worden dat het product ook in prijs omhoog zou gaan. Om toch contact op te kunnen nemen is er de mogelijkheid tot een live-chat, dag- en nacht beschikbaar. Ben je benieuwd wat andere consumenten van One.com vinden? Kijk dan op Reviewspotter voor onafhankelijke ervaringen en beoordelingen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen One.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met One.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over One.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over One.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *