Ortel Ervaringen

Over Ortel

Ortel is een provider die gelooft dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan, zonder verborgen kleine lettertjes of verschillende bundels. Je kunt je prepaid tarief gebruiken voor zowel het binnen- als buitenland tegen lage tarieven. Hieraan zijn geen termen en voorwaarden verbonden en het voordeligste tarief geldt voor iedereen. Simkaarten van deze provider zijn te vinden in belwinkels in Nederland en te bestellen op de website. Daar kun je maximaal twee gratis simkaarten aanvragen die geschikt zijn voor alle types telefoons en tablets. Je kunt je beltegoed opladen bij postkantoren, grotere supermarkten, benzinestations en drogisten. Geen behoefte voor een uitstapje? Dan kun je op de website van Ortel je beltegoed ook online opladen.

Service van Ortel

Ortel kiest voor duidelijkheid, dus met hun prepaid kaart weet je altijd precies wat je krijgt voor je geld. De kaart is eenvoudig te gebruiken en je kunt er direct mee bellen, sms’en en surfen op internet, nationaal en internationaal. Je maakt ook gebruik van het netwerk van KPN met een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Je geniet bovendien van extra voordelen met acties zoals: dubbel beltegoed, actie-tarieven voor iedereen, gratis onderling bellen tussen Ortel-gebruikers en een gratis simkaart met zeven euro beltegoed.

Klachten over Ortel

Heb je een klacht of ben je niet helemaal tevreden? Neem dan altijd gratis contact op met de klantenservice, die je vriendelijk en zo snel mogelijk verder helpt. Je kunt hen bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Wil je contact opnemen buiten deze tijden? Dan kun je op de website 24 uur per dag en zeven dagen per week een bericht achterlaten. Of heb je een klacht op een recensiesite doorgegeven? Dan is de kans aanwezig dat Ortel zelf contact met je opneemt om je problemen op te lossen.

Wat vind jij?

Ben jij klant bij Ortel? Deel dan jouw ervaringen! Laat andere mensen weten waar je wel of niet tevreden mee bent. Reviews, ervaringen en beoordelingen van klanten worden gewaardeerd.”

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ortel teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ortel

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ortel? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ortel achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *