Oxxio Telecom Ervaringen

Oxxio Telecom

Oxxio is voornamelijk bekend als energieleverancier, maar ze bieden ook telecommunicatiediensten aan via Oxxio Telecom. Benieuwd naar wat Oxxio precies is, welke diensten ze aanbieden en wat anderen ervan vinden? Bekijk de reviews op Reviewspotter!

Informatie over Oxxio

Oxxio is opgericht in 2000 met als doel om de energiemarkt eenvoudiger te maken. Ze leveren groene stroom en bieden een gebruiksvriendelijke app waarin klanten veel zelf kunnen regelen.

Diensten van Oxxio Telecom

Oxxio Telecom biedt verschillende pakketten aan, waaronder alleen internet, internet en tv, of een all-in-one pakket met internet, tv en bellen. Klanten hebben recht op 14 dagen bedenktijd.

De internetverbinding van Oxxio wordt verzorgd door KPN en klanten krijgen een gratis wifi-modem. De verbinding kan ook via glasvezel verlopen. Voor televisie werkt Oxxio samen met KPN en bieden ze toegang tot tientallen tv-zenders, waarvan veel in HD, en meer dan honderd radiozenders. Live pauzeren, terugspoelen en On Demand kijken behoren ook tot de mogelijkheden.

Vast bellen is ook mogelijk bij Oxxio, waarbij er een starttarief geldt en vervolgens een vast bedrag per minuut voor nationale gesprekken. Het meenemen van je telefoonnummer van een andere provider naar Oxxio is gratis.

Oxxio biedt ook combivoordeel aan. Klanten die zowel energie als internet afnemen bij Oxxio Telecom kunnen profiteren van speciale acties, zoals korting, gratis pakketten en gratis activatie van een Internet, TV & Bellen abonnement.

Contact opnemen met Oxxio

Als je vragen hebt, kun je Oxxio bereiken via hun website of door te bellen naar 088-8955988 (normale belkosten). Veel zaken kunnen ook worden geregeld via de website en de app, zoals het wijzigen van je termijnbedrag, het doorgeven van meterstanden en het aanpassen van je gegevens.

Deel je ervaring

Wat is jouw mening over Oxxio Telecom? Deel je ervaringen en meningen als klant op Reviewspotter. Lees eerst de ervaringen van andere klanten om een goed beeld te krijgen van Oxxio Telecom. Wil je internet opzeggen vanwege een slecht beeld, of ben je juist tevreden en wil je een abonnement afsluiten? Lees de ervaringen van klanten op Reviewspotter voordat je een beslissing neemt!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Oxxio Telecom teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Oxxio Telecom

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Oxxio Telecom? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Oxxio Telecom achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *