Parallels Ervaringen

Parallels – Ervaringen en reviews

Wil je op zoek gaan naar een kampioen van cross-platform solutions? Dan is Parallels mogelijk jouw altijd gezochte antwoord. Ontdek op ReviewSpotter wat de klantbeoordelingen zijn van Parallels.

Wat is Parallels?

Parallels noemt zichzelf de wereldleider in ‘cross-platform solutions’. Ze beweren hun klanten te helpen om hun benodigde applicaties en bestanden makkelijk te kunnen gebruiken en openen op ieder soort apparaat of besturingssysteem. Ze bieden particulieren en bedrijven de mogelijkheid om hun favoriete apparaten te gebruiken. Daarnaast garandeert het bedrijf dat hun voorkeurstechnologie op een veilige en productieve manier wordt gebruikt. Denk hierbij aan Windows, Mac, iOS, AndroidTM, Chromebook, Linux of de cloud. Volgens Parallels zorgen hun oplossingen voor een soepele verzorging van virtuele desktops en applicaties op iedere machine. Met Windows op Macs, Mac-beheer met Microsoft SCCM en externe toegang tot pc’s en Mac-computers van elke locatie. Onlangs is Parallels onderdeel geworden van Corel Corporation en heeft het bedrijf zich aangesloten bij een uitgebreide verzameling toonaangevende merken, waaronder CorelDRAW, WinZip, ClearSlide en MindManager.

Voordelen

Volgens Parallels beschikken zij over de makkelijkste, vlugste en krachtigste oplossing om Windows op Macs te draaien zonder opnieuw te starten. Verder claimen ze dat zij de nummer 1 keuze zijn van Mac-gebruikers sinds meer dan tien jaar, met meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. De Parallels Toolbox voor Mac bevat alle tools voor Mac en Windows die je altijd al binnen handbereik wilde hebben – voor de lage prijs van slechts één app. Parallels Desktop voor Mac Business-editie is volgens hen de gemakkelijkste en krachtigste manier om Windows- en Windows-applicaties aan te bieden aan mensen met Macs. Parallels Remote Application Server is een bekende oplossing voor het aanbieden van applicaties en virtuele desktops op ieder apparaat en besturingssysteem. Parallels Toegang is naar eigen zeggen de vlugste, makkelijkste en meest betrouwbare manier voor buitenstaanders om toegang te krijgen tot hun bureaublad van iedere locatie. Parallels zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot al je applicaties, bestanden en computers op één plek, en desktop-applicaties zullen gebruikt worden alsof ze gemaakt zijn voor je mobiele apparaat.

Speciale plug-in

Parallels Mac Management voor Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) is een specifieke plug-in. Deze maakt SCCM 1610 het sterkste platform voor het beheren van Mac-computers door gebruik te maken van bestaande zakelijke vaardigheden, processen en systemen. Als Microsoft Gold Partner werkt Parallels al ruim tien jaar samen met Microsoft om ervoor te zorgen dat hun producten een uitstekende klantenervaring bieden.

Wat zijn de klantervaringen bij Parallels?

Ben je klant bij Parallels? We zijn zeer benieuwd naar je specifieke ervaringen met dit bedrijf. Jouw reactie kan ons bezoekers het meest objectieve en onpartijdige platform bieden. Welke producten of diensten heb je bij Parallels afgenomen? Ben je tevreden over deze producten en/of diensten? Wat heb je precies bij Parallels gekocht? Zal je in de toekomst vaak zaken doen met Parallels? Zou je anderen aanraden om met Parallels in zee te gaan? Jouw visie is zeer belangrijk voor de bezoekers van ReviewSpotter. We stellen het zeer op prijs als je je mening over dit bedrijf deelt. Twijfel niet en deel hier je klantervaringen bij Parallels op ReviewSpotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Parallels teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Parallels

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Parallels? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Parallels achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *