Pathé Thuis Ervaringen

Pathé Thuis – Breng de bioscoop naar je eigen woonkamer

Het is vrijdagavond. Je wilt iets ondernemen maar eigenlijk niet je huis uit. Wat als je hier nu een oplossing voor had? Pathé Thuis biedt je de mogelijkheid om de ervaring van een bioscoop in de comfort van je eigen woning te ervaren. Je kan de nieuwste films op je bank kijken door middel van een betaald per film abonnement. Met een geheel gratis te openen account, kun je gemakkelijk betalen met iDeal, creditcard of Paypal per film die je kijkt. Maar hoe weet je of de dienst en het plezier waar is? Kijk op Reviewspotter voor de beoordelingen van andere klanten. Zo kan je met een gerust hard een account aanmaken en die nieuwe comedy kijken die je nog niet had gezien. Laat ook jouw mening achter als je al gebruik hebt gemaakt van Pathé Thuis. Zo kunnen toekomstige klanten profiteren van jou ervaring.

Over Pathé Thuis

Iedereen kent Pathé, de meest geliefde, grootste en meest vooruitstrevende bioscoopketen van Nederland. De bioscoopketen is in 1898 opgericht door de franse gebroeders Pathé en bestaat inmiddels al meer dan 120 jaar. Ze hebben filialen verspreid door België, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Afrika en natuurlijk Nederland. De gebroeders Pathé geloofden dat films een mooie manier was om verhalen te vertellen en zonder hun passie zouden bioscopen niet zijn zoals ze nu zijn. Pathé gelooft nog steeds in deze visie en heeft besloten om pathé Thuis op te richten, waardoor het nu mogelijk is om bioscoop-ervaringen in je eigen woonkamer te beleven.

Pathé bij jou Thuis – Diensten

Wekelijks vult Pathé Thuis hun assortiment aan met nieuwe films, direct uit de bioscoop. Zo kijk je altijd naar de nieuwste films, van Oscar winnende arthouse films tot de grootste blockbusters. De service is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals je laptop, tablet of telefoon, maar ook op je Apple TV, Smart TV, Xbox One, Playstation of Android TV. Ook kan je via een Google Chromecast of Apple Airplay gemakkelijk de film streamen van je televisie.

Jouw ervaring

Pathé Thuis is er trots op dat ze deze innoverende manier van films kijken in je eigen huis naar jou toe kunnen brengen. Ben je tevreden of zou Pathé Thuis nog iets kunnen verbeteren? Laat het weten door een review te schrijven en plaatsen op Reviewspotter. Of lees de ervaringen van andere gebruikers.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Pathé Thuis teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Pathé Thuis

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Pathé Thuis? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Pathé Thuis achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *