Plesk Ervaringen

Reviewspotter onderzoekt Plesk

Ben je op zoek naar een hostingplatform voor het beheren, automatiseren en laten groeien van websites, applicaties en hostingproviders? Lees op Reviewspotter wat de ervaringen zijn met Plesk. Dit kan een prima optie voor je zijn om mee te werken.

Wat is Plesk?

Plesk is een ‘WebOps’ hostingplatform waarmee je websites, applicaties en hostingbedrijven kunt uitvoeren, automatiseren en laten groeien. Het bedrijf beschikt over meer dan 384.000 servers, waaromheen ze websites en mailboxen van 11 miljoen en 19 miljoen automatiseren. Alleen al in 32 talen en ruim 140 landen is Plesk te gebruiken. Momenteel heeft het bedrijf vestigingen in : Canada, Zwitserland, Barcelona, Japan en Rusland. Volgens Plesk werken meer dan vijftig procent van de top 100-dienstverleners wereldwijd samen met hun platform. Zij stellen dat sinds het begin van de jaren 2000, ze hun diensten aan SysAdmins en MKB’s hebben vereenvoudigd en continu waarde hebben toegevoegd door middel van meerdere Cloud-services.

Heb je vragen over Plesk? Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden. Je kunt op de website van Plesk een vraag stellen via het contactformulier of je kunt contact opnemen via de telefoon.

Voordelen van Plesk

Plesk biedt applicatieontwikkelaars toegang tot een veiligere, eenvoudigere en snellere web-infrastructuur. Beheerd en ondersteund door webprofessionals en hostingproviders, kan een wereldwijde ontwikkelaarsmarkt van 20 miljoen cloudontwikkelaars vereisen bij Plesk. Het bedrijf heeft als doel om de winstgevendheid van klanten en partners te verhogen door applicatieontwikkelaars een kant-en-klaar platform te bieden. Daarnaast helpt het de complexiteit te vereenvoudigen en zal het Plesk-ecosysteem uitgebreid en aangepast worden, wat serviceproviders van elke omvang unieke mogelijkheden biedt.

Cultuur bij Plesk

Plesk stelt op hun website dat ze streven naar uitmuntendheid, innovatie, samenwerking en efficiëntie. Ze genieten van wat ze doen, begrijpen hun klanten en bouwen een platform waar klanten van houden en wat ze nodig hebben. De teamleden streven er naar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze blijven tevens creatief, respecteren tijd en middelen en hebben oog voor het milieu. Daarnaast hebben ze een oog voor leiderschap, diversiteit en transparantie. Toen Plesk in januari 2016 een apart bedrijf werd, kon het bedrijf de ontwikkelingen voortzetten, innovatie stimuleren en zich richten op de behoeften van partners, klanten en medewerkers.

Ervaringen met Plesk

Ben je al klant bij Plesk? We horen graag jouw ervaringen. We zijn benieuwd naar de dienstverlening die je hebt afgenomen en of je tevreden bent. Wat is jouw mening over de prijzen die deze provider berekent? Jouw mening is waardevol omdat deze anderen helpt een weloverwogen keuze te maken. Laat je visie weten via Reviewspotter, wij waarderen dit enorm!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Plesk teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Plesk

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Plesk? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Plesk achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *