Recycle Michael Ervaringen

RecycleMichael: Recyclen van elektrische apparaten

Recycleren van elektrische apparaten is belangrijk voor het milieu. Ontdek hier de reviews over RecycleMichael, een website waar u uw oude smartphone of tablet kunt verkopen. Door gebruikte smartphones en tablets op verantwoorde wijze te vernietigen of te hergebruiken, voorkom je dat er veel afval in het milieu terecht komt. Als je een oude telefoon in de vuilnisbak gooit, kan het vele jaren duren voordat het apparaat is vernietigd.

Over RecycleMichael

Bij het bedrijf RecycleMichael kun je je gebruikte smartphone of tablet aanbieden om te verkopen. De prijs wordt bepaald op basis van de leeftijd van het apparaat en de staat waarin het zich bevindt. Heb je een nieuwe smartphone of tablet? Dan kun je hier nog een redelijke vergoeding voor krijgen. Uiteraard moet je er rekening mee houden dat RecycleMichael er ook nog wat aan wil verdienen. Als je het te veel werk vindt om je tablet of smartphone te verkopen via een verkoopwebsite, kun je ook je apparaat online aanbieden bij RecycleMichael. Op de website voer je in wat je wilt verkopen, in welke staat het apparaat is (van vrijwel nieuw tot zwaar gebruikt) en kies je of je je persoonlijke gegevens wilt verwijderen. Als je ervoor kiest om je data te verwijderen, betaal je hiervoor een vergoeding van vijf euro. Als het bod wordt geaccepteerd, wordt het bedrag op je rekening gestort. Als je het bod te laag vindt, wordt je apparaat kosteloos terug gestuurd.

Telefoons recyclen: goed voor het milieu

Krijg ik een goede prijs voor mijn smartphone of tablet? Of je een goede prijs krijgt voor je tweedehands tablet of smartphone hangt af van een aantal factoren. Allereerst is de leeftijd van het apparaat van belang. Smartphones en tablets verouderen snel en dus moet je er rekening mee houden dat je geen hoge bedragen terug krijgt voor een apparaat dat drie jaar oud is, ook al is het nog nauwelijks gebruikt. Als je dus een nieuwe telefoon koopt, kun je niet meer veel geld voor je oude apparaat vragen. Maar als je het toch niet meer gebruikt, brengt het in ieder geval iets op.

Wat gebeurt er met mijn ingeleverde apparaat?

Wanneer een apparaat nog goed werkt wordt het meestal verscheept naar een Derde Wereldland. De mensen daar hebben niet veel geld en voor hen is een oude smartphone een klein bezit. Als het apparaat niet meer werkt wordt het op de meest verantwoorde manier gedemonteerd en zo veel mogelijk gerecycled. Om te voorkomen dat het afgedankte apparaat het milieu schaadt. Als je wilt, kun je de vergoeding die je krijgt ook direct doneren aan een goed doel. Als je een tweedehands apparaat wil kopen, kun je bij RecycleMichael niet terecht.

Klachten

Klachten komen bij dit bedrijf niet vaak voor. Als de geboden prijs lager is dan verwacht, kun je je apparaat terug laten sturen. Staat er toch een conflict? Meld je klacht dan direct aan het bedrijf. Je kunt een e-mail sturen of bellen, het postadres van RecycleMichael staat op de website vermeld.

Heeft u ervaring met RecycleMichael?

Heb je wel eens een apparaat aan dit bedrijf verkocht en hoe was je oordeel? Wanneer bezoekers van Reviewspotter overwegen hun afgedankte tablet of smartphone te verkopen, hebben zij veel baat bij jouw beoordeling van RecycleMichael. We nodigen je dan ook uit om je ervaringen met dit bedrijf met ons te delen en een review achter te laten. Je kunt je mening over RecycleMichael direct op

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Recycle Michael teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Recycle Michael

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Recycle Michael? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Recycle Michael achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *