Refurb-phone.nl Ervaringen

Refurb-phone.nl

Ben je op zoek naar een marktplaats waar je refurbished telefoons en apparaten kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op Refurb-phone.nl. Kijk op Reviewspotter om te zien welke reviews er door andere mensen zijn gepost. De reviews die je hier leest zijn onafhankelijk en niet gemanipuleerd geschreven.

Waarom zou je Refurb-phone.nl kiezen?

Refurb-phone.nl is een online platform dat handelt in gereviseerde smartphones, apparaten en accessoires. Refurbished is een bekende term in de IT- en computerwereld, wat producten aanduidt die na gebruik gecontroleerd, gerepareerd en opnieuw worden aangeboden.

De geschiedenis van Refurb-phone.nl: Dit platform werd in 2010 opgericht en heeft inmiddels meer dan een half miljoen apparaten verkocht. Ze staan erom bekend om klanten te helpen besparen en ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Bij iedere aankoop wordt er daarom een boom geplant. Nu is Refurb-phone.nl actief in tien landen binnen Europa. Ze zijn trots op wat ze al hebben bereikt en op het team dat bestaat uit fantastische medewerkers.

Leveringsinformatie

De bestellingen die je plaatst zijn via DHL te volgen met behulp van een trackingsnummer. De link naar dit nummer wordt naar je toegestuurd via e-mail. Je moet rekening houden met het feit dat sommige bestellingen pas na enkele uren actief zijn. Ook als je de bestelling voor 14:00 uur plaatst, zal het vaak nog op dezelfde dag verstuurd worden. Verder staan de levertijden op de website. De producten worden verzonden van maandag tot en met zaterdag. Het zou kunnen dat het herstel van een product meer tijd in beslag neemt. Je wordt hierover steeds op de hoogte gehouden via e-mail.

Retourbeleid

Als je goederen wilt terugsturen, is dat binnen 14 dagen na ontvangst mogelijk. Je hebt daarna nog twee weken de tijd om iets terug te sturen. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling moeten de retourvoorwaarden worden gehanteerd. Items moeten in originele staat worden geretourneerd en mogen geen schade hebben. Mocht dit het geval zijn, kan er waardevermindering worden toegepast en krijg je mogelijk maar een deel of zelfs helemaal niets gerestitueerd.

Klachten

Als je een klacht hebt, wordt je verzocht om eerst contact op te nemen met de klantenservice. Vervolgens gaan zij op zoek naar een oplossing. Mocht je niet tevreden zijn met het aanbod, dan is er volgens dit bedrijf altijd nog advies te vragen bij andere organisaties.

Beveiliging

Veel aandacht wordt besteed aan beveiliging. Om een account aan te maken, heb je een wachtwoord nodig en deze mag nooit gedeeld worden met anderen. In je account moet je onder andere leverings- en factuurgegevens invoeren. Als je klaar bent met winkelen, wordt het aanbevolen om direct de browser te sluiten.

Klantenervaringen

Heb jij al ervaringen met Refurb-phone.nl? Laat hieronder je ervaringen achter, zodat anderen zich een beter beeld kunnen vormen van hoe jij de producten en de service hebt ervaren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Refurb-phone.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Refurb-phone.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Refurb-phone.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Refurb-phone.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *