Repairmonkeys Ervaringen

Repair Monkeys

Repair Monkeys kan jouw oplossing zijn als je een iPhone wilt laten repareren, zonder een nieuwe aan te schaffen uit bewustwording ten opzichte van het milieu. Bekijk eerst een review via Reviewspotter om te zien wat anderen ervan vonden. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke reviews.

Wat is Repair Monkeys?

Repair Monkeys is een elektronisch onderdelenbedrijf gelegen in Vriezenveen. Het bedrijf biedt wekelijks honderden mensen ondersteuning bij het repareren van hun iPhone. Elektronisch afval vermijden is hun streven omdat ze de impact op het milieu willen beperken; mensen willen aansporen zoveel mogelijk te repareren in plaats van al te vaak een nieuwe smartphone te kopen. Er worden bij Repair Monkeys reparatiepakketten met leuke extra’s aangeboden.

Reparaties

Repair Monkeys kan verschillende reparaties aan iPhones en andere mobiele telefoons uitvoeren. Als jouw scherm het niet meer doet, kan een reparatieset met vervangend scherm en speciale gereedschappen uitkomst bieden. Als de batterij niet correct werkt, bieden ze hiervoor ook verschillende oplossingen. Verder kunnen opladers, ook wel docks genoemd, problemen geven; soms lukt het niet meer om op te laden. Ze bieden verschillende oplossingen aan om dit te verhelpen.

Betaalopties

Je kan bij Repair Monkeys op diverse manieren betalen. Denk hierbij aan iDEAL, Visa, MasterCard, PayPal en een directe bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen, echter zijn er hierbij wel voorwaarden verbonden die je op hun website kunt vinden. Veiligheid is belangrijk voor het bedrijf, daarom werkt de website met een versleutelde SSL-verbinding.

Retourneren

Klanten hebben bij Repair Monkeys 30 dagen retourrecht, maar als de folies en stickers van het product zijn verwijderd, vervalt het recht. De garantie blijft wel geldig. Als je iets wilt retourneren, moet je je houden aan het stappenplan op hun website. Het retourformulier moet gedownload worden en ingevuld worden met alle verzochte gegevens. Eventueel kan alles ook op een blaadje geschreven worden. Vergeet alle items niet voorzichtig te verpakken.

Klachtenregeling

De procedure voor klachten die bij Repair Monkeys worden ingestuurd volgt een vast stramien. Beide partijen dienen zich hieraan te houden. Bezwaren dienen binnen een bepaalde tijdspanne gemeld te worden, het is belangrijk dat deze ook goed omschreven worden. Er geldt een termijn van 14 dagen voor de behandeling van klachten, waarbij een langere verwerkingstijd mogelijk is en de klant hierover tijdig geïnformeerd zal worden.

Klantervaringen

Heb jij je smartphone al laten repareren bij Repair Monkeys? Wat is jouw ervaring met hun dienstverlening en producten? Laat je mening achter op hun bedrijfspagina om anderen te informeren over het bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Repairmonkeys teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Repairmonkeys

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Repairmonkeys? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Repairmonkeys achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *