Ritel telecom Ervaringen

Ritel Telecom: Wat beoordeeld worden door klanten

Ritel is al jaren een dienstverlener in telecommunicatie, met 21 filialen in het Zuiden en Westen van Nederland alleen al. Ze bieden een divers assortiment van diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven, variërend van GSM-abonnementen tot losse mobiele telefoons en accessoires. Op reviewspotter verzamelen ze onafhankelijke beoordelingen en reviews over Ritel. Lees hieronder waarom er zo veel klanten gecharmeerd zijn van Ritel.

Het assortiment bij Ritel is zeer uitgebreid en tevens keurig geprijsd. Met grote namen zoals Apple, Samsung, HTC, Huawei, Vodafone, T-mobile, Tele2, KPN, Ben en Telfort staat die geweldige prijs-kwaliteitverhouding nooit ter discussie. Daarnaast heeft men een enorm aanbod aan accessoires voor elke telefoon en het team checkt regelmatig met leveranciers in binnen- en buitenland op de kwaliteit, zodat je gegarandeerd de beste producten krijgt.

Ritel heeft een 3000 vierkante meter groot warehouse waar alle producten worden verzameld en vervolgens snel en goed geleverd. Door hun eigen software, marketingteams en een track-en-trace systeem is elke bestelling altijd te traceren voor de klant.

Om ervoor te zorgen dat elke klant optimaal blij wordt, staat service en kwaliteit bij Ritel hoog in het vaandel. Bij eventuele vragen is er per e-mail contact mogelijk, waarbij ze streven naar contact met de klant binnen één werkdag. Bij klachten kunt u contact opnemen met Ritel via de contactpagina. Het streven is klachten binnen 14 dagen in behandeling te nemen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ritel telecom teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ritel telecom

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ritel telecom? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ritel telecom achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *