Robin Mobile Ervaringen

Robin Mobile Beoordelingen

Bent u op zoek naar een provider met een onbeperkt aantal MB’S, SMS & MINUTEN? Misschien is Robin Mobile wel wat u zoekt. Het vinden van het juiste SIM only abonnement voor uw mobiele telefoon kan soms moeilijk zijn. Tegenwoordig zijn er veel opties, met elke provider die grotere en betere beloftes doet. Wat hier precies van waar is, blijft vaak een vraagteken.

Robin Mobile is een relatief jonge provider die opties aanbiedt voor een onbeperkt abonnement vanaf €19,95 per maand. Het bedrijf is opgericht door Wilfred Rottier en staat voor een vaste prijs voor een SIM only abonnement. Hierbij is de naam Robin Mobile afgeleid van Robin Hood, die steelde van de rijken en gaf aan de armen. Bij Robin Mobile is iedereen gelijk, dankzij de vaste prijsgarantie die ze bieden.

Robin Mobile biedt meerdere diensten aan, waarbij u een vaste prijs per maand krijgt. Sommige abonnementen zijn maandelijks op te zeggen. Behalve de reguliere abonnementen zijn er ook zakelijke abonnementen vanaf €16,95 per maand, exclusief BTW. Daarnaast biedt Robin Mobile varianten met verschillende datasnelheden, waarvan de minst snelle optie 5 Mbps is.

Uiteraard kijkt Reviewspotter naar de klachten die er zijn over Robin Mobile. Opvallend is dat er vrijwel geen negatieve reviews zijn te vinden. Robin Mobile krijgt telkens lovende beoordelingen over hun service en prima klantenservice. Daarnaast is er contact via verschillende sociale media, mail, en ook live chat. Alles staat duidelijk vermeld, inclusief de maximale tijd waarbinnen u antwoord krijgt. Ook op de website staat een overzicht van eventuele storingen en is er een hoge transparantie over de services.

Toch is er wel een kanttekening: dataverkeer wordt langzamer naarmate u meer verbruikt. Controleer dus goed de Mbps die wordt aangeboden voordat u afsluit. Verder krijgt Robin Mobile nogal wat kritiek op het gebied van bellen naar Buitenland en 0900 nummers. Dit vallen echter niet binnen de onbeperkte tarieven van Robin Mobile, maar het bedrijf biedt wel extra tegoed hiervoor aan.

Uw gebruikerservaring bij Robin Mobile geeft aan hoe goed de service van het bedrijf is en of u het goedkoop vindt. Lees en schrijf reviews over Robin Mobile en krijg een goed beeld van hoe Nederland denkt over deze provider.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Robin Mobile teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Robin Mobile

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Robin Mobile? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Robin Mobile achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *