Senifone Ervaringen

Senifone: krijg meer informatie over dit bedrijf en hun producten

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon die speciaal is gemaakt voor ouderen? Dan zijn de producten van Senifone wellicht interessant voor jou. Check Reviewspotter om meer te weten te komen over de ervaringen die mensen met dit bedrijf hebben. Alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen zijn hier te vinden.

Wat is Senifone? Senifone verkoopt smartphones die speciaal ontworpen zijn voor senioren. Ga naar hun website voor het vergelijken van de verschillende modellen. De telefoons worden aangeprezen als praktisch en handig. Deze mobieltjes bevatten bijzondere software, grote knoppen en speciale apps. Er zit bovendien een SOS-knop op en er zijn nog vele extra functionaliteiten. Om het assortiment te bekijken kun je het beste op de website van het bedrijf een kijkje nemen. Daar zijn de producten uitgebreid beschreven, afgebeeld met foto’s, en zie je ook direct wat de prijs is.

Bestellingen kun je eenvoudig plaatsen in slechts enkele stappen. Vind eerst het product dat je wilt hebben en voeg dat vervolgens toe aan je winkelwagen. Volg daarna het afrekenproces. Bestellingen kunnen gewijzigd of geannuleerd worden als er geen verzendbevestiging is ontvangen, hiervoor is contact op te nemen met de klantenservice. Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk, waaronder iDEAL, Mastercard, Visa en het kopen op afbetaling via ‘Klarna’.

Bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Mocht je iets later besteld hebben en het zo snel mogelijk nodig hebben, neem dan contact op met de klantenservice. De orders blijven verstuurd via PostNL. Als het pakket onderweg is, krijg je een Track & Trace code waarmee je online kunt volgen waar het pakket zich bevindt. Ben je niet thuis bij het aflevermoment? Dan wordt het bij de buren of een PostNL punt afgegeven waarbij je een briefje ontvangt.

Het is mogelijk om Senifone producten te retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om het pakket terug te sturen. Het kan kosteloos worden geregeld. Als je in aanmerking wilt komen voor een terugbetaling moet je wel aan de retourvoorwaarden voldoen. Retourneringen kunnen worden vertraagd of geweigerd als een pakket incompleet is of schade bevat.

Ben je ontevreden en wil je een klacht indienen? Ook dit is mogelijk. Zowel de verkoper als koper moeten volgens de klachtenprocedure handelen. Deze procedure is vermeld op de website van Senifone. Klachten moeten snel en volledig kenbaar gemaakt worden. Dan heeft dit bedrijf 14 dagen de tijd om een oplossing te vinden. In uitzonderlijke gevallen kan verwerkingstijd nodig zijn, waar de klant van op de hoogte wordt gesteld. Een eventueel dispuut kan ook bij de Thuiswinkel van Thuiswinkel.org ingediend worden.

Ben je al klant bij Senifone? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen. Welk product heb je gekocht? Wat vind je van je toestel? Ben je tevreden met de kwaliteit en/of prijs? Deel je mening via een review op Reviewspotter, zodat deze pagina volledig objectief en onpartijdig kan blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Senifone teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Senifone

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Senifone? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Senifone achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *