Shopies.nl Ervaringen

Shopies.nl – Ervaringen en reviews

Wil je een website of e-shop opzetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hulp is nooit verder weg dan een paar kliks bij shopies.nl! Hier helpen ze je bij het starten van je eigen web business. Op Reviewspotter krijg je een compleet beeld van wat shopies.nl te bieden heeft en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Met reviews van eigen klanten en informatie van de aanbieder zelf kun je de juiste beslissing nemen over welke webhost je wilt kiezen. Bij shopies.nl hebben ze mensen in dienst die veel ervaring hebben met het bouwen van webwinkels, dus je weet meteen dat je in goede handen bent. Maar wat kun je precies verwachten van shopies.nl?

Diensten

Shopies.nl heeft maar 1 webhosting pakket dat alles biedt wat je nodig hebt. Met een harde schijf van 5GB, een onbeperkt aantal e-mailadressen en onbeperkte bandbreedte krijg je zelfs gratis SSL en sitebuilders. Zo heb je geen beperkingen op subdomeinen of databases, terwijl je met DirectAdmin een heleboel functionaliteiten hebt. Verder kun je per maand, per kwartaal of per jaar betalen. Bij kwartaalbetaling krijg je een SSL certificaat en bij een jaarbetaling krijg je er ook nog een gratis domeinnaam bij.

Klachten

Bij shopies.nl heb je diverse mogelijkheden om je vraag of klacht op te lossen. De chat support is beschikbaar van maandag tot en met woensdag, de e-mail support op werkdagen en de ticket support is 24/7 bereikbaar.

Wil je meer weten over shopies.nl? Of wil je je laten voorlichten door andere gebruikers? Lees reviews op Reviewspotter en maak de juiste keuze voor het perfecte webhostingpakket!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Shopies.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Shopies.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Shopies.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Shopies.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *